Megyei foci: megütötte a bírót, 25 hónapon át nem játszhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.12. 19:46
Kirívóan súlyos büntetést szabott ki Murinyi Csabára, a Dunafalva labdarúgójára a Bács-megyei fegyelmi testület, amiért megütötte a játékvezetőt egy kupameccsen. A megyei harmadosztályban érdekelt csapatot kizárták, a játékost pedig nem kevesebb, mint 25 hónapra eltiltották.

A kesport.hu beszámolója szerint a 30 éves Murinyi Csaba a megyei kupa első fordulójában, csapata 2–0-s vezetésénél kért számon egy meg nem adott büntetőt a játékvezetőn, az esetet pedig tettlegesség is követte: megütötte a bírót. A mérkőzést azonnal félbeszakították, majd később 3–0-s eredménnyel a Bács-megyei másodosztályban szereplő Bácsbokodot jutotta tovább a szövetség.kesport.hu beszámolója szerint a 30 éves Murinyi Csaba a megyei kupa első fordulójában, csapata 2–0-s vezetésénél kért számon egy meg nem adott büntetőt a játékvezetőn, az esetet pedig tettlegesség is követte: megütötte a bírót. A mérkőzést azonnal félbeszakították, majd később 3–0-s eredménnyel a Bács-megyei másodosztályban szereplő Bácsbokodot jutotta tovább a szövetség.

Murinyi Csabát a fegyelmi testület tettéért 25 hónapra, 2016. szeptember 16-ig mindennemű sporttevékenységtől eltiltotta. A 30 éves felelőtlen labdarúgó nemcsak saját magát hozta nehéz helyzetbe, hiszen csapata vezetett magasabb osztályban érdekelt ellenfele ellen két góllal, és közel állt a továbbjutáshoz, így azonban csak jövőre próbálkozhatnak újra a kupában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik