Kecskemét: visszatér Diósgyőrből a rutinos hátvéd

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.06.17. 17:38
null
Belényesi fél év után tér vissza Kecskemétre (Fotó:kecskemetite.hu)
Megvan a következő távozó Diósgyőrből, a februárban Kecskemétről érkezett Belényesi Csaba visszatér korábbi klubjához – közölte a Bács-Kiskun megyeiek hivatalos honlapja.

 

Belényesi Csaba 2022 februárjában érkezett a DVTK-hoz Kecskemétről. Nem tartott számára sokáig a miskolci kaland, a 28 éves védő csupán hét mérkőzésen lépett pályára a Diósgyőr színeiben a tavasz folyamán. A Nemzeti Sport információi szerint töredék áron került vissza a Kecskeméti TE-hez, amelynél már az első osztályban kezdheti meg a 2022–2023-as idényt.

„Jó érzések fogtak el, ahogy beléptem a stadionba, hiszen rengeteg ismerős arc fogadott. Abszolút abba a jó hangulatú közegbe csöppentem bele, amit már tavaly is nagyon megszerettem. Az NB I természetesen mindig is a célom volt, örülök, hogy Kecskeméten ez most megvalósulhat. A munkát nagyon várom, sosem voltam az a típus, aki nem állt bele teljes mellszélességgel. Szeretnék stabil helyet szerezni a kezdőben, minél jobb teljesítménnyel megmutatni azt, hogy helyem van az NB I-ben. A csapat célja természetesen a bennmaradás lesz, én azzal a hittel tértem vissza, hogy ez megvalósítható” – mondta Belényesi Csaba a kecskeméti bejelentése után.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők:Csirmaz István(Puskás Akadémia),Lukács Dániel(Kecskeméti TE),Makrai Gábor(Csákvár – kölcsönből vissza),Zsemlye Balázs(Pécsi MFC – kölcsönből vissza)
Távozók: Belényesi Csaba (Kecskeméti TE), Bokros Szilárd(Puskás Akadémia – kölcsönből vissza),Borsos Vilmos(Paksi FC – kölcsönből vissza),Dejan Karan(visszavonult),Kocsis Dominik(Bp. Honvéd – kölcsönből vissza),Lucas(brazil-magyar, Kisvárda – kölcsönből vissza),Orosz Marcell(Debreceni EAC – kölcsönből vissza),Polgár Kristóf(?),Rotem Keller(izraeli, Maccabi Netanya – Izrael, kölcsönből vissza)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők:
Belényesi Csaba (Diósgyőri VTK)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet: Hatvani Dániel(FC Dabas)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Bartha László(szabadon igazolható),Gál Szabolcs(szabadon igazolható),Kis Balázs(szabadon igazolható),Lukács Dániel(Diósgyőri VTK),Szabó László(szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Katona Bálint(Ferencváros),Szökrönyös Dániel(Zalaegerszegi TE),Varga Bence(MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik