Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.06.02 14:29 Frissítve: 2011.04.22 00:05

Lisztesnek, Mátyusnak és Vinczének már nincs helye a Fradiban

Megkezdődött a nyári nagytakarítás az NB II Keleti csoportjának 3. helyén végző Ferencvárosnál: a zöld-fehérek nem hosszabbítják meg Lisztes Krisztián, Mátyus János, Vasas Zoltán, Bojan Lazics és Vincze Ottó szerződését. Rajtuk kívül Józsa Miklós kapusedzőnek is megköszönte a munkáját Bobby Davison vezetőedző.

Fél év után ismét csomagolhat: Lisztes Krisztiánnal nem hosszabbítottak szerződést
Fotó: Farkas József
Fél év után ismét csomagolhat: Lisztes Krisztiánnal nem hosszabbítottak szerződést
Azt követően, hogy Bobby Davison vezetőedző pénteken még azt nyilatkozta Mátyus Jánosról és Vincze Ottóról, hogy kiemelkednek az NB II-es mezőnyből, most mindkettejüknek megköszönték az eddigi játékukat.

De nemcsak velük, hanem Lisztes Krisztiánnal és Bojan Laziccsal sem hosszabbít szerződést a nyáron a klub. Ezt az egyesület honlapja tette közzé hétfőn.

A 100%Fradi című hetilapnak Bobby Davison elmondta, hogy a jövő csapatát építik az Üllői úton, és az elképzeléseikbe nem férnek bele az említett játékosok.

„Szeretnénk egy olyan együttest kialakítani, amelynek hosszú távú céljaik vannak, és ennek létrehozásánál elsősorban már a fiatalabb labdarúgókra építünk. Az már biztosnak tűnik, hogy fiataljaink közül Tóth Bence és Kiss Krisztián június 30-án a felnőttkerettel kezdi meg a felkészülést” – fogalmazott a szakember.

Bobby Davison beszélt arról is, hogy az erősítésként kiszemelt labdarúgókkal hamarosan felveszi a klub a kapcsolatot. Konkrét nevekről azonban nem ejtett szót a vezetőedző.

Változás történt a Ferencváros szakmai stábjában is: a következő szezonban már nem Józsa Miklós irányítja a kapusok munkáját, utódjáról még nem született döntés.
2022.01.07 16:08:37

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Rutinos távozók, fiatal érkező a III. Kerületnél, kapuscsere a Szparinál. Kövesse nyomon a legfrissebb változásokat!

2021.12.11 10:18:30

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

A Budaörsöt megverő Kecskemét a dobogó alsó fokán • Kieső helyen telel a Budafok • A Csaba nyerte a délkeleti derbit • A Pécs a Haladást győzte le.

2021.12.11 23:44:55

Labdarúgó NB II MÁDI JÓZSEF

A kiesés ellen harcoló vendégek bravúrgyőzelmet arattak az élmezőnyben tanyázó Szeged otthonában.

2021.12.12 00:57:10

Labdarúgó NB II PUM ANDRÁS

Öt nyeretlen meccs után győztek a baranyaiak, így a Hali lecsúszott a dobogóról.

2021.12.12 01:04:29

Labdarúgó NB II HORVÁTH GÁBOR

Remekül kezdett a bakonyi csapat az éllovas ellen, de a második félidő már a fővárosi piros-kékeké volt.