Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.08.18 19:34 Frissítve: 2011.12.29 02:43

Már a második fordulóban pontokat veszített Csank János csapata

A tavalyi mérkőzéshez hasonlóan 2-2-es eredmény született a labdarúgó magyar-bajnokság másodosztályában a Frencváros kazincbarcikai vendégjátékán. A második forduló legnagyobb érdeklődéssel várt találkozóján a Fradi előbb Lipcsei Péter, majd Horváth Péter révén szerezte meg a vezetést. A hazaiak azonban mindkétszer egyenlíteni tudtak: a Barcikában Elek Ákos és Deák János volt eredményes.

MAGYAR LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG, MÁSODOSZTÁLY

2. FORDULÓ
KAZINCBARCIKA-FERENCVÁROS 2-2 (0-1)
Helyszín: Kazincbarcika
Nézőszám: 3500
Játékvezető: Solymosi Péter
Asszisztensek: Lémon Oszkár, Takács Gábor
Tudósító: Doros László
A KEZDŐCSAPATOK:
KAZINCBARCIKA FERENCVÁROS
1 Botló 99 Zarzycki
4 Hanász 18 Rédei
23 Bányai 26 Dragóner
35 Nagy T. 17 Mátyus
7 Kovács R. 4 Nagy J.
6 Engi 21 Zsivoczky
5 Romhányi 8 Lazics
25 Elek Á. 6 Lipcsei
20 Binder 23 Deme
3 Kovács P. 7 Ndjodo
32 Stevica 9 Horváth P.
Vezetőedző: Vezetőedző:
Kócsi József Csank János
Gólszerző: Elek (56.), Deák (68.) ill. Lipcsei (22.), Hováth (65.)
Csere: Kovács Roland helyett Kerekes (szünetben), Stevica helyett Deák (66.), Binder helyett Dávid (80.) ill. Deme helyett Nagy Sándor (szünetben) Zsivocky helyett Vincze (53.), Rédei helyett Fitos (88.)
Sárga lap: (Lazics 74.)

TOVÁBBI EREDMÉNYEK

Meglepően bátran kezdte a mérkőzést a Kazinzbarcika. Ha jobban koncentrálnak Kócsi József tanítványai, már az első negyedóra végére megnyugtató előnyt szerezhettek volna a Ferencváros ellen.

Az első veszélyes szituációig mindössze a 2. percig kellett várni. ekkor egy hazai szögletet követően Simeon Stevica fejelt közelről kapura, ám a gólvonalon helyezkedő Dragóner Attila útját állta a kapuba tartó labdának. Nem sokkal később Stevica távolról is megpróbálta bevenni - a kisebb sérüléssel bajlódó, ám mégis a kezdőcsapatban helyet kapó - Wojciech Zarzycki kapuját. A lengyel hálóőr azonban hatalmas bravúrral hárította a 17 méteres löketet.

A hazai fölényt hozó első 15 percet követően magához tért a kissé álmosan kezdő Ferencváros. A félidő derekára érve a játék teljesen kiegyenlítetté vált. Az egyenlő erők küzdelméből mégis a Fradi jött ki jobban.

A 22. percben Lipcsei Péter végezhetett el szabadrúgás jó 25 méterre a hazai kaputól. A zöld-fehérek kedvence pedig élt a lehetőséggel, és a jobb felső sarokba tekerte a labdát. (0-1)

A gól kisé megfogta az addig igen szervezetten futballozó barcikaiakat. Hét perccel a vezető találat megszerzése után majdnem megduplázta előnyét az első fordulóban a BKV ellen diadalmaskodó Ferencváros. Horváth Péternek már csak az üres kapuba kellett volna betalálnia, ami sikerült is volna a régi-új Fradi-játékosnak, Nagy Tamás azonban visszaért, és becsúszva góltól mentette meg csapatát.

A bekapott találat okozta sokk azonban pár perc után tovaszállt. A félidő vége előtt ismét a Barcika játékosai veszélyeztetettek, és csak Kovács Péter, valamint Stevica pontatlanságának köszönhetik, hogy nem egyenlítettek, vagy fordították meg az eredményt.

Ami nem ment az első félidőben, az ment a másodikban - mármint a gólszerzés a hazaiaknak. Az 56. percben Elek Ákos használta ki a kapujából rosszul kimozduló Zarzycki hibáját, és csúsztatott nyolc méterről a kapuba. (1-1)

A továbbra is kiegyenlített mérkőzésen a küzdelem mellé megérkeztek a gólok is.

A 65. percben ismét a Ferencváros szerezte meg a vezetést. Horváth Péter négy méterről passzolt az üres kapuba, megszerezve ezzel visszatérése óta első találatát a zöld-fehérek színeiben. (1-2)

A Fradi azonban a tavalyi szezon jó pár mérkőzéséhez hasonlóan ezúttal sem tudta megtartani előnyét. Három perccel Horváth találata után Deák János egalizált ismét. A csereként beállt barcikai játékos hét méterről bombázott a vendégek kapujába. (2-2)

A folytatásban látványos és izgalmas bő húsz percet láthatott a pálya köré kilátogató 3500 néző. A kapuk felváltva forogtak veszélyben, ám újabb találat nem - csak igazságos eredmény - született.
2020.11.29 01:50:18

Labdarúgó NB II GELEI JÓZSEF

A csereként beálló Baracskai révén a 90. percben egyenlítettek a Fejér megyeiek.

2020.11.29 02:01:05

Labdarúgó NB II F. E.

Az öt meccse nyeretlen Barcika a Szeged ellen igyekezett javítani, de egy góllal a Tisza-partiak nyertek.

2020.11.29 02:13:55

Labdarúgó NB II MOLNÁR KRISZTIÁN

A jól játszó vendégeknél betalált a góllövőlistát vezető Nagy Mihály Krisztián.

2020.11.29 01:40:34

Labdarúgó NB II PUM ANDRÁS

Nem született gól a szép élvonalbeli múlttal büszkélkedő csapatok szombathelyi összecsapásán.

2020.11.28 19:48:07

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

Hármat vágott a Dorog, a ráadásban nyert a Gyirmót, a hajrában döntött a Szentlőrinc és a Budaörs.