Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.04.14 22:20 Frissítve: 2012.01.19 02:44

Elfogadták Gellei Imre vezetőedző lemondását a zöld-fehér klubnál

A csapata 3-1-es vereségét hozó Kecskemét elleni találkozó után lemondott Gellei Imre a Ferencváros vezetőedzői posztjáról. A klubot irányító zRT vezetősége ezt elfogadta. Az utódót még nem jelölték ki.

Gellei Imre úgy érzi, már nem tud segíteni a Fradin
Gellei Imre úgy érzi, már nem tud segíteni a Fradin
A Zrt. igazgatósága elfogadta Gellei Imre lemondását. A klub vezetői felkérték ifjabb Albert Flóriánt, hogy az elkövetkező napokban tartsa meg a csapat edzéseit, ám a pályaedző jelezte, hogy Gellei Imre nélkül ő sem marad, és szintén felajánlotta a lemondását.

A labdarúgó klubot irányító Zrt. igazgatótanácsának elnöke elmondta az utódot még nem jelölték ki, ezzel megvárják a vasárnap esti rendkívüli igazgatósági gyűlést.

Hermány Csaba azt is elárulta, hogy nem szeretnék elkapkodni a döntést, így az is elképzelhető, hogy a holnapi megbeszélés eredménytelenül zárul, és nem lesz meg az új szakvezető. Ez esetben hétfő délutánra maradhat a csapatot a továbbiakban irányító vezetőedző kijelölése.

Hermány egyébként a végletekig kiállt Gellei Imre mellett, és személyesen nagyon sajnálja a távozását, de mostanra a helyzet már tarthatatlanná vált.

A felröppent nevekkel kapcsolatban a vezető kifejtette, hogy hallotta a találgatásokat, ám szerinte ilyen esetben ez természetes. Külön kiemelte, hogy Détári Lajos megjelenése a pálya szélén nem garancia semmire, hisz az egykori világválogatott gyakran kilátogat a zöld-fehérek mérkőzéseire.

Gellei Imre véleménye:

A volt szakvezető nem érti a csapat mai, fejetlen játékát, hiszen mindenkinek tisztában kellett volna lennie azzal, hogy milyen tétért játszik a csapat, éppen ezért fájó, hogy így sikerült ez a találkozó. Gellei hozzátette: megszerette annyira a Ferencvárost, hogy ilyen helyzetben felajánlja a lemondását, és reméli, ezzel segíti a csapat felemelkedését. – jelent meg Gellei Imre nyilatkozata a csapat hivatalos honlapján, az ftc.hu-n, a 100% Fradi értesülései alapján.
2022.12.11 01:01:13

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Az első félidő döntött: a fővárosiak a 33. percben már 3–0-ra vezettek az őszi szezon utolsó meccsén.

2022.12.11 00:42:38

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A DVTK-ból Eppel és Lukács Dániel is eredményes volt, a vendégeknél Nikházi alighogy beállt, máris gólt szerzett.

2022.12.11 01:09:05

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Kirchner góljával vezetett a baranyai együttes, de Hegyi egyenlített a mérkőzés hajrájában.