ZTE: Varga és Mezey közt nézeteltérés volt, ezért hagyta el a játékos a Vidit

Vágólapra másolva!
2010.07.31. 11:56
 Varga Róbert, a ZTE labdarúgócsapatának tegnap szerződtetett 23 éves hátvédje nagyon örül, hogy újra együtt dolgozhat Csank Jánossal, és reméli, hogy most már sérülésmentes időszak következik pályafutásában. A középpályás a Zalai Hírlapnak adott nyilatkozatában arról is beszélt, miért hagyta el a Videotont.

„Nagyon örülök, hogy Csank Jánossal újra együtt dolgozhatok. Amit ő ad a játékosoknak, az a fejlődés szempontjából sokat jelent, nekem pedig erre van szükségem. Sajnos a Videotonnál peches időszakom volt, hiszen megsérültem. A rehabilitáció alatt alakult ki köztem és a fehérvári szakvezető között nézeteltérés, így hiába épültem fel, már nem számított rám. Visszatértem Zalaegerszegre, remélem, hogy végre egy évet végig tudok dolgozni sérülés nélkül” – nyilatkozta a Zalai Hírlapnak Varga Róbert. Zalai Hírlapnak Varga Róbert.

A fiatal védő egy évvel ezelőtt épp Zalaegerszegről került a fehérváriakhoz, igaz, a Győr birtokolta a játékjogát, a ZTE-nél csak kölcsönben szerepelt. A Videotonban összesen hat mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben az előző szezonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik