ZTE: Schultz, Illés és Kovács játéka is kérdéses a Nyíregyháza ellen

Vágólapra másolva!
2010.05.22. 11:23
ZTE–Nyíregyháza labdarúgó-mérkőzést rendeznek ma délután Zalaegerszegen a Soproni Liga utolsó fordulójában. Csank János, a zalaegerszegiek vezetőedzője a találkozó kapcsán a zalai klub hivatalos honlapjának elmondta, a betegséggel bajlódó Schultz Levente mellett Illés Gyula és Kovács Gergő játéka is kérdéses sérülés miatt.
„Az utolsó bajnoki fordulóban a Nyíregyházát fogadjuk, ők már kiestek, ezért a tét nem nyomasztja őket. Remélhetőleg magabiztosan hozni tudjuk a találkozót. Láttam Kaposváron a már kiesett DVTK-t: egészen másképp, lezserebbül, felszabadultabban futballoztak, mint addig. Remélem, mi nem így járunk a Nyíregyházával" – kezdte a ma 15 órától kezdődő meccs előtti értékelését Csank János.

„De ha mégis, akkor is hoznunk kell azt az eredményt. A csapatban Kovács Gergő bokája még mindig nagyon fáj, így nem tudom, hogy rá számíthatok-e, Schultz Levente pedig a Vasas-meccs előtt megbetegedett. Illés Gyula edz már, de róla sem tudok biztosat mondani, mert sajnos továbbra is érzi a sérülését, ezért majd csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy hadra fogható lesz-e csereként a Nyíregyháza ellen, vagy a Magyar Kupa-döntőben. A többiek harcra készek, és látszik rajtuk, hogy nagyon elszántak" – nyilatkozta a szakember a klub hivatalos honlapjának, a ztefc.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik