ZTE: a tulajdonos fejében az is megfordult, hogy eladja a klubot

Vágólapra másolva!
2010.08.16. 11:58
Nagy Ferenc, a Zalaegerszeg tulajdonosa a Zalasportnak elmondta, a ZTE-nek a játékosok eladása jelenti a legnagyobb bevételi forrást, és a vezető már arra is gondolt, hogy eladja a nem túl rózsás anyagi helyzetben lévő klubot.

„Már az is megfordult a fejemben, ha jönne egy befektető, aki stabilizálná a helyzetet, eladnám a klubot. Mintegy 5-6 éve vettük át, az akkor beígért anyagi források jelentős része nem teljesült. Három év után meg egyedül maradtam” – mondta Nagy Ferenc a Zalasportnak. Zalasportnak.

„Miután augusztus 31-ig tart az átigazolási szezon, mehet is, jöhet is játékos. Az előbbinek van nagyobb valószínűsége, mivel ha valakiért visszautasíthatatlan ajánlat érkezik, el kell adnunk. Ennek ellenére úgy véljük a szakmai stábbal, hogy a csapat megismételheti tavalyi eredményét a bajnokságban, ennek megfelelően az első ötbe kerülés a cél… A Magyar Kupában szeretnénk minél távolabbra jutni. Remélem, ha kicsit változik is a keret, az itt maradó játékosokkal megvalósítható lesz a célkitűzés” – jelentette ki Nagy.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik