Vidi: szerződést hosszabbított a második számú kapus

Vágólapra másolva!
2019.05.31. 14:50
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Vidi FC hivatalos honlapján közölte, hogy szerződést hosszabbított Tomás Tujvellel. A rutinos kapus így a 2019–2020-as idényben is a fehérváriak játékosa lesz.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a jövőben is számítanak rám itt, Székesfehérváron. Nagyszerű állapotban érzem magam, még legalább 4-5 évig szeretnék magas szinten védeni. Jól érzem magam az edzéseken és szerencsére a sérülések is elkerültek. Annak ellenére, hogy nem sikerült a bajnoki címünket megvédeni, szerintem rendkívül jó szezont tudhatunk magunk mögött. Várom már az új idény kezdetét és bízom benne, hogy újabb eredményes év vár ránk” – mondta a molvidi.hu-nak Tomás Tujvel.„Nagyon boldog vagyok, hogy a jövőben is számítanak rám itt, Székesfehérváron. Nagyszerű állapotban érzem magam, még legalább 4-5 évig szeretnék magas szinten védeni. Jól érzem magam az edzéseken és szerencsére a sérülések is elkerültek. Annak ellenére, hogy nem sikerült a bajnoki címünket megvédeni, szerintem rendkívül jó szezont tudhatunk magunk mögött. Várom már az új idény kezdetét és bízom benne, hogy újabb eredményes év vár ránk” – mondta a molvidi.hu-nak Tomás Tujvel.

„Nem is volt kérdés, hogy élünk a Tujvel szerződésében lévő opciós joggal, hiszen olyan emberi tulajdonságokkal és munkamorállal rendelkező játékosról van szó, aki amellett, hogy megfelelő potenciállal rendelkezik, hogy egészséges versenyhelyzet legyen a kapusaink között – ezzel még jobb teljesítményre sarkalva magyar válogatott riválisát – több alkalommal is bizonyította, hogy bármikor lehet rá számítani. Az sem mellékes tény, hogy Tujvel ezer szállal kötődik a klubhoz és a városhoz is. Mind a szurkolók, mind pedig a csapattársak elismerik a teljesítményét. Mindent figyelembe véve a klub részéről ez a szerződéshosszabbítás teljesen természetes volt, és örömmel láttuk, hogy Tujvel számára sem volt kérdés, hogy marad nálunk” – mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

Tujvel 2009 és 2016 között volt a Vidi játékosa, majd Mezőkövesdre igazolt, ahonnan 2018 januárjában tért vissza Fehérvárra. Az elmúlt másfél évben Kovácsik Ádám mögött 12 tétmérkőzésen jutott szóhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik