Vidi: az egyik légiós izomsérülést szenvedett, a másik megúszta a műtétet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.15. 10:03
A Mol Vidi labdarúgócsapatának orvosa, dr. Kovács Tibor a hétvégén két fehérvári sérült állapotáról is bővebb tájékoztatást adott a klub hivatalos honlapjának.

A bolgár Georgi Milanov a Vidi legutóbbi, az Újpest ellen 2–1-re megnyert bajnoki meccsén szenvedett sérülést, 20 perc után le kellett cserélni, Anel Hadzic váltotta.Georgi Milanov a Vidi legutóbbi, az Újpest ellen 2–1-re megnyert bajnoki meccsén szenvedett sérülést, 20 perc után le kellett cserélni, Anel Hadzic váltotta.

Georgi Milanov kitámasztó lábát a mérkőzés elején ellenfele elsodorta, ennek következtében izomhúzódásos sérülést szenvedett. A mérkőzés másnapján, vasárnap elkezdődött játékosunk rehabilitációja annak érdekében, hogy minél hamarabb újra pályára léphessen” –mondta amolvidi.hu-nak a bolgár válogatott középpályás állapotáról dr. Kovács Tibor csapatorvos, aki a klub honlapjának a korábban, a Ferencváros elleni Magyar Kupa-meccsen megsérült Marko Scsepovics állapotáról is beszélt.

„Korábban mártájékoztattuka szurkolókat, Scsepovics a szezon hátralévő részét kénytelen lesz kihagyni sérülése miatt. Szerencsére azonban nem kellett megoperálni csatárunkat, most arra várunk, hogy a törött csontok összeforrjanak”– fogalmazott dr. Kovács Tibor.

Marko Scsepovics egyébként a helyszínen tekintette meg a Vidi Újpest elleni győzelmét.

„A körülményekhez képest jól érzem magam, örülök, hogy szombaton kintlehettem az Újpest elleni rangadón és együtt ünnepelhettem a lefújás után a csapattal. Tetszett, amit láttam, jól játszottunk, megérdemelten győztünk. Sokat pihenek, néha vannak még kisebb fájdalmaim, de összességében tényleg jól vagyok” –nyilatkozta a csatár a molvidi.hu-nak.

A Vidire a héten két mérkőzés is vár, a fehérváriak kedden a DVSC-t fogadják a Magyar Kupa elődöntőjében, szombaton az NB I-ben pedig a listavezető Ferencvárosnál vendégszerepelnek.

NB I, 2018–2019, 28. FORDULÓ
ÁPRILIS 13., SZOMBATHELYSZÍNJÁTÉKVEZETŐ
NÉZŐSZÁM
Bp. Honvéd–Debreceni VSC 1–1
Budapest, Új Hidegkuti Nándor StadionKarakó Ferenc
2128
Mezőkövesd–Ferencváros 1–2
Mezőkövesd, Városi StadionFarkas Ádám
4030
Paksi FC–Puskás Akadémia FC 0–0 Paks, Városi StadionKassai Viktor
600
Kisvárda–Diósgyőri VTK 1–1
Kisvárda, Várkerti SporttelepVad II István
2850
Haladás–MTK Budapest 1–0
Szombathely, Haladás StadionSzőts Gergely
3440
Mol Vidi FC–Újpest FC 2–1 Székesfehérvár, Mol Aréna SóstóIványi Zoltán
4457
TABELLA •GÓLLÖVŐLISTA

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik