Videoton: „Üzenete is van” – hosszabbított a 19 éves támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.04. 19:01
A Videoton FC labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította szerződését a klub saját nevelésű támadója, Sejben Viktor.

A 19 esztendős csatár gyerekkorától a Videoton játékosa, az U15-ösöknél és az U18-asoknál is gólkirály volt, 2015 augusztusában lépett először pályára az NB I-ben. Eddig nyolc élvonalbeli bajnokin egy gólt szerzett.

„Nagyon örülök, hogy a klub számol velem, szeretném meghálálni a bizalmat. A célom továbbra is az, hogy minél többször lehetőséget kapjak, és idővel alapemberré váljak a csapatban. Az, hogy a klub saját nevelésű játékosa vagyok, még nagyobb motivációt jelent számomra minden egyes edzésen és meccsen, hiszen nagyon kötődöm a Vidihez. Az én történetem talán jó példaként állhat azok előtt a fiatal játékosok előtt, akik ma még valamelyik utánpótláscsapatban fociznak” – idézi a vidi.hu Sejben Viktort.

„Üzenete is van Sejben Viktor szerződéshosszabbításának, érkezésem óta fontosnak tartom azt, hogy a klub értékeit kortól függetlenül megtartsuk. Külön öröm számomra, hogy ezúttal is egy sajátnevelésű játékossal tudtunk megegyezni a folytatásról. Sejbi egy nagyon tehetséges labdarúgó, akire még rengeteg komoly munka vár, hogy meghatározó játékossá nőhesse ki magát a Vidiben” – így Kovács Zoltán sportigazgató.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik