Videoton: Úgy érzem, túljutottunk a krízisen - Mezey György

Vágólapra másolva!
2010.08.07. 17:03
Mezey György, a Videoton vezetőedzője úgy érzi, hogy csapata túljutott a hullámvölgyön, így bizakodva várja a holnapi, Vasas elleni bajnoki mérkőzést.

„Tagadhatatlan tény, hogy krízisen ment át a csapat az elmúlt időszakban – nyilatkozta a Videoton honlapjának Mezey György. – Ez mutatkozott meg az első fordulóban, a Siófok ellen is: a megalkuvás nélküli futball hiánya, a be nem rúgott helyzetek, a rossz cserék, a lejárt sportorvosi igazolás mind hozzájárult ahhoz, hogy még feszültebb legyen az amúgy is robbanás közeli hangulat. Nem tett jót az sem, hogy túl sok a negatív médiahír körülöttünk, amelyek jó táptalajt adnak a szurkálódásoknak. Ezeket pedig szakmai eszközökkel nem lehet ellensúlyozni. Nos, úgy érzem, ha lassan is, de túljutottunk a sokkoló dolgokon."

„Szerintem a Vasast egy kicsit mindig alábecsüli a közvélemény, pedig masszív, egységes csapat, amelynek megvannak a maga egyéniségei. Ami minket illet, szeretnénk egy régi hagyományokat őrző, de új elemeket felvonultató, az eddigiektől kicsit eltérő arculatú együttessel felvenni a küzdelmet az angyalföldiek ellen" – beszélt a holnapi mérkőzésről a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik