Videoton: Sándor egyelőre marad, Mitrovics otthon edz

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2013.07.08. 15:49
A Videoton labdarúgócsapatával kapcsolatban az elmúlt hetekben két védekező középpályásnak is kérdésesnek tűnt a jövője. A szerb Nikola Mitrovicsnak lejárt a szerződése, és miután nem hosszabbított (a Nemzeti Sport Online már májusban jelezte távozását) korábban, jelenleg klub nélkül tréningezik szülővárosában, Krusavecben. Sándor György kölcsönszerződése lejártával visszatért a szaúdi al-Ittihadtól, és úgy tűnik, marad is a Videotonnál, amelyhez élő szerződés köti. A két futballistáról menedzserük, Filipovics Vladan nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.

„Nikola Mitrovicsnak még nincs új csapata. Szerbiában, azon belül is a szülővárosában edz, és egyelőre kivárunk vele kapcsolatban. Több klubtól is érdeklődnek iránta, az valószínűsíthető, hogy országot vált, vagyis nem az NB I-ben folytatja a pályafutását” – nyilatkozta Filipovics Vladan a szabadon igazolható, legutóbb a Videotonban futballozó középpályásról.

Az elmúlt fél évet a szaúdi al-Ittihadnál töltő Sándor Györggyel kapcsolatban most az tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek, hogy marad Székesfehérváron.

„Sándor György jól érzi magát a Videotonban, jelenleg nem folynak tárgyalások a távozásáról, úgy tűnik, marad Fehérváron, persze ha érkezik érte megfelelő ajánlat, akkor ez a helyzet még változhat” – fogalmazott a játékosügynök.

Sándor azonban egyelőre nem játszhat a Videotonban az Európa-ligában, ugyanis az előző szezonban a Sporting ellen kiállították, ami után hárommeccses eltiltást kapott, ezért a selejtező 1. fordulójára nem is nevezte őt a Videoton (a fehérváriak múlt héten 2–1-re nyertek a Mladoszt Podgorica ellen, a visszavágót csütörtökön rendezik).

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Vítor Gomes (portugál, Rio Ave – portugál,kölcsön után végleg), Arturo Álvarez (amerikai-salvadori, Pacos Ferreira – portugál, kölcsön után végleg), Kleinheisler László (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Lencse László (Aszterasz TripoliszGörögország, kölcsönből vissza), Joaquim Manuel Welo Lupeta (portugál, szabadon igazolható), Milan Perics (szerb, Ferencváros – kölcsönből vissza?), Nagy Dániel (Puskás Akadémia FC – kölcsönből vissza?), Sándor György (al-Ittihad FC – Szaúd-Arábia, kölcsönből vissza), Mamadu (bissau-guineai, Desportivo Aves – portugál), Chukwucheben „Moris” Enete (nigériai, Puskás Akadémia), Kaká (brazil, Deportivo La Coruna – Spanyolország, kölcsönből vissza?)

Távozik/távozhat: Mladen Bozsovics (montenegrói, Tom Tomszk – Oroszország), Fejes András (Puskás Akadémia FC?), Izing Martin (?), Juhász Roland (Anderlecht – Belgium, kölcsönből vissza ?), Nikola Mitrovics (szerb, Újpest?) Nagy Dániel (?), Héctor Sánchez (spanyol, ?)
Kiszemeltek: Juan Calatayud (spanyol, RCD Mallorca – Spanyolország), Rúben Tiago Rodrigues Ribeiro (portugál, Beira Mar – Portugália), Jaime Alas (salvadori, Rosenborg – Norvégia), Zé Luís (zöld-foki-szigeteki, Braga – Portugália)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik