Videoton: sajtóhírek szerint Nikolics 2021-ig marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.22. 16:35
null
Nikolics 2021-ig hosszabbít? (Fotó: Szabó Miklós)
Szerbiai hírek szerint nincs esély arra, hogy Marko Nikolics visszatérjen korábbi csapatához, a szerb élvonalban szereplő Partizanhoz, miután a Videoton vezetői megállapodásra jutottak a piros-kékek edzőjével, s ennek értelmében a jelenlegi, 2019 nyarán lejáró szerződését további két évvel meghosszabbítja.

 

A szerbiai Mozzartsport információi szerint a bajnoki aranyért zajló versenyfutás eredményétől függetlenül hosszabbít a Videoton az együttes vezetőedzőjével, Marko Nikoliccsal. A lap úgy tudja, a szerb tréner további két évvel toldja meg a jelenleg érvényes, 2019 nyarán lejáró szerződését.

Minderről azért számolt be kiemelten az újság, mert igen komolyan szóba került a 38 éves szakember előző klubjánál, a belgrádi Partizannál, hogy megpróbálják visszacsábítani a gárdával egy éve a bajnoki címet és a Szerb Kupát is megnyerő mestert.

Amennyiben Nikolics a hátralévő két bajnokijából egyet megnyer, bajnoki címet ünnepelhet a Videotonnal is.

Szintén a lap információja, hogy Nikolics szerződéshosszabbítását akkor is bejelentik abban a pillanatban, ahogy a DVTK elleni utolsó bajnoki véget ér, ha csapatával nem zár élen az NB I-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik