Videoton: négy kulcsember is pihenőt kapott a kupameccsre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.13. 09:20
A labdarúgó Magyar Kupa 1. fordulójában a Videoton ma a Testvériség SE ellen játszik 17 órától a fővárosban. Joan Carrillo, a fehérváriak vezetőedzője a meccs előtt elmondta, négy kulcsembernek pihenőt ad az összecsapáson.

Sándor György, Gyurcsó Ádám, Nikolics Nemanja és Juhász Roland az utóbbi időszakban sok mérkőzésen szerepelt, Carrillo pedig a vidi.hu-nak elmondta, ők ezúttal pihenni fognak. A spanyol szakember hozzátette, hogy Kovács István játéka mellett számít két Vidi II-es játékosra, Dominique Vallejosra és Paudits Patrikra is, és könnyen elképzelhető, hogy pályára is lépnek.vidi.hu-nak elmondta, ők ezúttal pihenni fognak. A spanyol szakember hozzátette, hogy Kovács István játéka mellett számít két Vidi II-es játékosra, Dominique Vallejosra és Paudits Patrikra is, és könnyen elképzelhető, hogy pályára is lépnek.

„Ez egy tipikus kupamérkőzés lesz, amelyen egy alacsonyabb osztályú együttes lát vendégül egy NB I-es csapatot – nyilatkozta a meccsről Carrillo. – A hazaiak biztosan nagyon lelkesek lesznek, és extra motivációval lépnek pályára. Már a kupa első fordulójában kiesett eddig két NB I-es csapat, köztük a hozzánk hasonlóan százszázalékos Paks, ez azt bizonyítja, hogy komolyan kell venni a mérkőzést, még akkor is, ha ellenfelünk nem az élvonalban szerepel.”

„Mindent megtettünk azért, hogy ne érjen bennünket meglepetés. Láttam a Testvériség SE mérkőzését a Budapest-kupa döntőjében, amit tizenegyesekkel nyert meg, valamint a szakmai stábom egyik tagja megnézte a mérkőzés helyszínét. Az biztos, hogy nem olyan minőségű pályán fogunk futballozni, mint a Sóstói Stadion.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik