Videoton: négy alapemberrel szerződést hosszabbítottak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.24. 11:17
null
Juhász Roland, Marko Scsepovics, Kovács Zoltán, Loic Nego és Kovácsik Ádám (balról jobbra) a következő szezonban is egy célért dolgozik (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu/2017/12/24/negy-meghatarozo-jatekosunkkal-hosszabbitottunk-szerzodest.html" target="_blank">vidi.hu</a>)
Juhász Roland, Marko Scsepovics, Loic Nego és Kovácsik Ádám szerződést hosszabbított a Videoton labdarúgócsapatával – adta hírül a székesfehérvári klub honlapja.

 

 

„Örülünk annak, hogy Juhász Roland érez magában annyi erőt és motivációt, hogy folytassa a pályafutását. A pályán is látjuk a szerepét hétről hétre, a teljesítményével is rászolgált a hosszabbításra. Pályán kívül is igazi kapitány, örömteli, hogy sikerült gyorsan megállapodni a folytatásról. Ilyen kaliberű játékosnál, aki ilyen pályafutással büszkélkedhet, általában az dönti el, hogy meddig tud jól teljesíteni, hogy meddig találja meg a saját motivációját. Rolandnál nincs ezzel probléma. Biztos vagyok benne, hogy nem levezetésnek szánja a következő szezont sem, hanem címeket szeretne nyerni a csapattal. Marko Scsepovics egészen kiváló gól/perc és pont/perc mutatóval rendelkezik a bajnokságban és a nemzetközi kupában is, szeretik a csapattársak és úgy gondolom, hogy a szurkolók is befogadták, így örülünk annak, hogy hosszú távon is itt képzeli el a karrierjét. Igazi góllövő csatár, bízom benne, hogy tavasszal a gólkirályi címre tör majd. Loic Nego hosszú ideje bizonyítja, hogy a bajnokság egyik legjobb légiósa. Nemcsak a posztján, hanem az összes játékost figyelembe véve. Ugyan eredetileg jobbhátvéd, de szinte minden edző használta a középpályán is, ahol szintén kiemelkedő teljesítményre képes, valamint fontos gólokat is szerez. Folyamatos iránta az érdeklődés, de a tárgyalások során végig bizonyította lojalitását a Vidi iránt, nem fordult meg a fejében az, hogy visszaéljen a helyzettel és nyáron szabadon távozzon. Kovácsik Ádám folyamatos fejlődést mutatott az elmúlt időszakban. Az NB I egyik legjobb kapusáról beszélünk, ezt bizonyítja a válogatottbeli bemutatkozása is. A klub értékeli a pályán mutatott teljesítményét és a pályán kívül mutatott hozzáállását, így bár az ő szerződése nem járt volna a nyáron, mégis hosszabbításban állapodtunk meg” – nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató a vidi.hu-nak.

Juhásznak és Negónak jövő nyáron, Scsepovicsnak 2019 nyarán, míg Kovácsiknak 2020 nyarán járt volna le az előző szerződése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik