Videoton: megerősítették a csatár távozását, Portugáliában kezd

Vágólapra másolva!
2014.06.11. 09:44
Már korábban beszámoltunk arról, hogy a zöld-foki-szigeteki csatár, Zé Luís biztosan távozik a Videotontól, visszatér a Bragához, amely egy évre adta őt kölcsön Fehérvárra. A hírt megerősíti a portugál Record, amely szerint a támadó biztosan Sérgio Conceicao csapatában kezdi el a nyári felkészülést.

Zé Luíst az előző két szezonban egyaránt kölcsönadta a Braga, legutóbb Magyarországra a Videotonhoz, amelynél sokat fejlődött, így ezen a nyáron megkapja az esélyt a bizonyításra, a nyári felkészülést Sérgio Conceicao együttesénél kezdi – írja a befejeződött szezonban a Videotonban játszó csatárról a portugál Record.

A forrás megjegyzi, nem zárható ki, hogy a 23 éves játékost ismét kölcsönadja Braga, de a felkészülés elején megmutathatja magát a csapat vezetőedzőjének. Zé Luís az NB I-ben 26 meccsen kilenc gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők: Vaszilisz Aposztolopoulosz (görög, Puskás Akadémia – kölcsönből vissza?), Fejes András (MTK – kölcsönből vissza?), Uros Nikolics (szerb, Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Milan Perics (szerb, PMFC – kölcsönből vissza?), Szakály Dénes (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza?), Szekeres Adrián (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza?), Tóth Balázs (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza?), Zsótér Donát (Szolnoki MÁV – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Lupeta (portugál, ?), Zé Luís (zöld-foki-szigeteki, Braga – Portugália, kölcsönből vissza)
Kiszemeltek: Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC), Radó András (Haladás)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik