Videoton: Jobb a Ligue 2-nél, anyagilag is megéri… – Casoni

Vágólapra másolva!
2015.06.15. 09:43
Bernard Casoni, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton új vezetőedzője elárulta, anyagilag is megérte Magyarországra szerződnie.

Mint beszámoltunk róla, Bernard Casoni lett a Videoton új vezetőedzője, két évre írt alá a székesfehérváriakhoz. A francia szakember a L’Équipe-nek elmondta, milyen körülményekkel találkozott Magyarországon, most pedig elárulta, anyagilag is megéri neki a költözés.Bernard Casoni lett a Videoton új vezetőedzője, két évre írt alá a székesfehérváriakhoz. A francia szakember a L’Équipe-nek elmondta, milyen körülményekkel találkozott Magyarországon, most pedig elárulta, anyagilag is megéri neki a költözés.

„Gyorsan kellett döntenem, és mivel nem volt más ajánlatom, miután megnéztem a saját szememmel az edzőközpontot, és megismerkedtem a játékosokkal, azonnal bólintottam. Úgy voltam vele, miért ne?” – mondta Casoni a lephoceen.fr-nek, amely telefonon érte utol.

„Bár vélhetően Franciaországban senki sem ismeri a Videoton játékosait, nagyszerű futballisták vannak Fehérváron. Érdekes lehetőség ez számomra, eljuthatunk a Bajnokok Ligája csoportköréig, ráadásul anyagilag is megéri a váltás. A klub anyagi körülményei jobbak, mint egy erős francia másodosztályú együttesé” – tette hozzá a Székesfehérvárra szerződő szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik