Videoton: Horvátországban a Fradival is „szemező” védő?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.07. 13:44
Horvát sajtóértesülések szerint Stopira, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton bekkje a Hajduk Splitnél folytathatja pályafutását.

A zöld-foki-szigeteki válogatott balhátvédnek lejár a szerződése a Videotonnál, így szabadon tárgyalhat bármely klubbal. Stopira neve legutóbb a Ferencvárosnál vetődött fel, ám mivel Cristian Ramírezt kivásárolták szerződéséből a zöld-fehérek, kevés az esély arra, hogy a játékos az Üllői útra szerződik. Stopira neve legutóbb a Ferencvárosnál vetődött fel, ám mivel Cristian Ramírezt kivásárolták szerződéséből a zöld-fehérek, kevés az esély arra, hogy a játékos az Üllői útra szerződik.

Sajtóhírek szerint Stopira a nyáron szinte biztosan elhagyja Magyarországot, és könnyen lehet, hogy Horvátország felé veszi az irányt.

A goal.com horvát kiadása úgy tudja, a Hajduk Split szeretné megszerezni „az NB I egyik legjobb bekkjét”, és már fel is vette a játékos menedzsmentjével a kapcsolatot.

A 2012 óta Magyarországon futballozó védő összesen 93-szor húzta fel tétmeccsen a székesfehérváriak mezét, és két gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:Hudák Martin (PAFC, ?),Kleinheisler László (PAFC, ?), Papp Máté (Dunaújváros, ?), Szekeres Adrián (Dunaújváros, ?), Tar Zsolt (PAFC, ?), Tóth Balázs (PAFC, ?), Tomás Tujvel (szlovák, Kecskeméti TE), Zsótér Donát (PAFC, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Braniszlav Danilovics (szerb, PAFC), Pátkai Máté (Győri ETO), Priskin Tamás (Győri ETO)

Távozók: Juan Calatayud (spanyol, szabadon igazolható), Nikolics Nemanja (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Bordeaux – Franciaország, Legia – Lengyelország, Sporting – Portugália), Sándor György (szabadon igazolható, érdeklődnek iránt: PAFC)

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barcsay Márk (PAFC, ?)

Távozhatnak: Horváth Tamás (érdeklődnek iránta: Paks), Juhász Roland (érdeklődnek iránta: külföld), Kleinheisler László (érdeklődnek iránta: Wroclaw – Lengyelország), Stopira (zöld-foki-szigeteki, szabadon igazolható; érdeklődnek iránta: Hajduk Split – Horvátország), Tóth Balázs (PAFC-kölcsön után lejár a szerződése), Tomás Tujvel (szlovák)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik