Videoton: Gomes felkészült és céltudatos szakember - Brachi

Vágólapra másolva!
2013.01.27. 09:03
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton jobbhátvédje, Álvaro Brachi a fehérváriak hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, első benyomásai pozitívak José Gomessel, az együttes új vezetőedzőjével kapcsolatban.

„A nevét ismertem, de korábban még nem találkoztam vele. Az elmúlt napokban többször beszélgettem Marco Caneirával és Filipe Oliveirával, ők régebbről ismerték José Gomest, és nagyon jó véleménnyel vannak róla. Az első benyomásom vele kapcsolatban alátámasztja azokat a dolgokat, amiket a srácok meséltek, vagyis, hogy nagyon felkészült, céltudatos szakember” – hangsúlyozta Brachi.

A 27 esztendős védő szót ejtett a háromhetes spanyolországi edzőtáborról is.

„Ez egy hosszabb felkészülés, azonban profi játékosok vagyunk, és tudjuk, hogy az eredményes szereplés érdekében nagyon fontos időszak a mostani, ezért mindenki maximális erőbedobással dolgozik. Nem egyszerű, hiszen hosszú ideig nem találkozhatok személyesen a családommal. A kisfiam nyolc hónapos, és amióta megszületett, ilyen sok időt még nem töltöttem el nélküle. De nincs mit tenni, ilyen a profi labdarúgó élete, lemondásokkal is jár” – vélekedett a spanyol védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik