Videoton: Feczesin még kicsit dühös Nalepa belépője miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.13. 09:14
Feczesin Róbert, a Videoton támadója nehezen viselte, hogy lemaradt a Bajnokok Ligája-selejtezőről. A 29 esztendős játékos a Ferencváros elleni Szuperkupa-meccsen sérült meg, a kemény belépő miatt még kicsit dühös Michal Nalepára, és hogy nem büntették meg kellően a Fradi hátvédjét.

„Nehezen éltem meg, hogy az elmúlt hetekben csak a lelátóról nézhettem a meccseket – mondta Feczesin Róbert a Nemzeti Sportnak. – Már csak azért is, mert végigcsináltam a felkészülést, a bajnoki rajt közeledtével egyre jobb formában éreztem magam, az edzőmeccseken sorra rugdostam a gólokat, alig vártam, hogy kezdődjön a szezon, erre az Szuperkupa- meccsen szétrúgták a lábamat.”Feczesin Róbert a Nemzeti Sportnak. – Már csak azért is, mert végigcsináltam a felkészülést, a bajnoki rajt közeledtével egyre jobb formában éreztem magam, az edzőmeccseken sorra rugdostam a gólokat, alig vártam, hogy kezdődjön a szezon, erre az Szuperkupa- meccsen szétrúgták a lábamat.”

„Kicsit dühös vagyok Michal Nalepára… Pontosabban inkább azért vagyok mérges, mert nem büntették meg kellően a belépőjéért. Hátulról csúszott rá a bokámra, és bár később a kiállítás sorsára jutott, hol maradt a büntetés azért a durva belépőért? Nem azt mondom, hogy szándékosan rúgott le, hiszen a sérülés benne van a futballban, de a hátulról történő belépőket sokkal keményebben kellene elbírálni. Tessék, itt az én példám, az egész elmúlt idényben azért dolgoztam, hogy aranyérmet szerezzek a Videotonnal, és Bajnokok Ligája-selejtezőn léphessek pályára, erre egy ilyen durvaság miatt egyetlen percet sem játszhattam a BL-ben. Nehezen dolgoztam fel, hogy ilyen balszerencsés vagyok, a bajt csak tovább tetézte, hogy a csapatnak sem ment a futball.”

„Az öltözői életből nem estem ki, kezelésekre jártam a pályára, erősítőterembe, biciklizni, ott voltam mindennap a csapattal. Rutinosabb játékosként, hangadóként kutya kötelességemnek éreztem, hogy ha mással nem, legalább szavakkal segítsem a többieket. Ha valaki tanácsért fordult hozzám, megpróbáltam néhány jó szóval erőt önteni belé. A nyáron sokan távoztak tőlünk, nekünk, akik itt maradtunk, össze kell tartanunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik