Videoton: „Egy új kezdet a mostani a karrieremben"

Vágólapra másolva!
2015.02.16. 23:13
A télen Kolozsvárról igazolt macedón labdarúgó, Mirko Ivanovszki jól érzi magát a Videotonban, és már tudja, kik lesznek a legnagyobb ellenfelek az NB I-ben – derült ki a listavezető fehérváriak hivatalos honlapján megjelent rövid interjúból.

„Egy új kezdet a mostani a karrieremben, egy következő lépcsőfok, amit szeretnék sikerrel venni. Az edzéseken és a meccseken is próbálom a legjobbat nyújtani, meg akarom mutatni, hogy érdemes volt szerződtetni" – idézi a vidi.hu a játékost. vidi.hu a játékost.

Ivanovszki elmondta: jól érzi magát a Vidinél, és már tudja, hogy a Ferencváros a legnépszerűbb klub Magyarországon, valamint, hogy az elmúlt évtized legeredményesebb csapata a DVSC. Rajtuk kívül szerinte az MTK-ra is nagyon kell majd figyelniük tavasszal, sőt:

„A Győr is kemény ellenfél lesz rögtön az első tavaszi fordulóban. Miriuta Lászlóval együtt dolgoztam a CFR Cluj-nál, ismerem jól, biztos, hogy remekül felkészíti a játékosait" – folytatta a macedón támadó, aki a fehérvári és a kolozsvári klubot ekképp hasonlította össze:

„Jelenleg a szervezettség és az anyagi biztonság az, amiben a Vidi sokkal jobb, többek között ezért is igazoltam ide. Egyébként hasonló csapatokról van szó, mindkettő nagyon erős, mindkettő nagy név Magyarországon, illetve Romániában."

A jelenleg Spanyolországban edzőtáborozó Videoton március elsején lesz a győriek vendége az NB I említett tavaszi idénynyitóján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik