Videoton: Blanc két jó csapatot látott, Carillo elégedett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.13. 07:08
Joan Carillo, a Videoton vezetőedzője szerint jól helytálltak játékosai szombaton a Paris SG elleni ausztriai felkészülési mérkőzésen (3–4).

„Annak ellenére, hogy végül a párizsi sztárcsapat nyert, nagyon jó meccset játszottunk. A legfontosabb, hogy meglett az eredménye annak a munkának, amit az elmúlt hetekben végeztünk – idézte a Videoton honlapja Joan Carillo vezetőedzőt. – Érezhető volt együttesünkön az összetartás, kisegítették egymást a futballisták, igazi csapatként funkcionáltak. A nagy klubokkal mindig különleges érzés megmérkőzni, de ezt úgy is meg lehet tenni, hogy csak fent van valaki a pályán, és úgy is, ahogy ma mi tettük. Örülök, hogy sok helyzetet kidolgoztunk, úgy érzem, helytálltak a játékosok."

Laurent Blanc, a PSG vezetőedzője elmondta, két jó együttes találkozóját látta, és csapata számára fontos volt a győzelem, hiszen elsősorban olyanokat játszatott, akik tétmeccsen ritkábban szerepelnek.

„Ez a mérkőzés a fizikai felkészülésünk fontos része volt, amelyen a szokásosnál kevesebbet cseréltünk, s aki lejött, az is kapott előtte hatvan-hetven percet – mondta Blanc a párizsi klub honlapjának. – A meccs elsősorban az erőnléti felkészülés szempontjából volt meghatározó azoknál a játékosoknál, akik az előző szezonban ritkábban jutottak szóhoz. Fontos, hogy ők is a pályán legyenek és kivegyék a részüket a sikerből. Kell nekik az ütközés, a gól, hogy éles helyzetben is jól reagáljanak."

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik