Videoton: a mellőzött Vujovics a Kecskemétnél folytatja kölcsönben

Vágólapra másolva!
2011.02.19. 14:42
null
Vujovics a Kecskemétnél folytatja (Fotó: M. Németh Péter – archív)
A delmagyar.hu beszámolója szerint a Videoton az idény végéig kölcsönadta Goran Vujovicsot a Kecskemétnek. A hírt a csatár is megerősítette.

„Sajnos a 2008–2009-es idényt leszámítva – amikor huszonnégy meccsen tíz gólt rúgtam – sem a legutóbbi, sem pedig az idei szezon nem az enyém volt. Az előző évadban, s most ősszel is komoly sérülés akadályozta a szereplésemet, így annak ellenére, hogy augusztusban jól kezdtem, ismét hosszabb pihenésre kényszerültem, amikor egy edzésen aláfordult a bokám és részleges tokszalagszakadást szenvedtem” – mondta a csatár a delmagyar.hu-nak.

„Ősszel tehát összesen hat mérkőzésen léphettem pályára és csupán két gólt szereztem. Remélem, most már szerencsésebb leszek, és a további sérülések elkerülnek! Minden erőmmel arra törekszem, hogy annyit tegyek hozzá a csapat játékához, amennyit csak tudok" – fogalmazott végül a játékos.

Mint beszámoltunk róla, korábban úgy tűnt, hogy Vujovics az Újpesthez kerül kölcsönbe, de a lilák végül Balajti Ádámot szerezték meg a DVSC-től, így már nem volt szükségük a montenegrói futballistára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik