Videó: dulakodás, két piros lap a Honvéd–Haladáson

Vágólapra másolva!
2020.02.12. 22:17
Jagodics Márkot és Kálnoki Kis Dávidot is kiállította a játékvezető a Honvéd–Haladás Magyar Kupa-találkozó lefújása után. A meccs végén tömegjelenet alakult ki, mindkét labdarúgó a dulakodás miatt kapta a piros lapot.


A találkozóról bővebben IDE KATTINTVA olvashatnak!
A találkozóról bővebben IDE KATTINTVA olvashatnak!



MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
BUDAPEST HONVÉD–HALADÁS 1–0 (0–0)
Illovszky-stadion, 1809
néző. Vezette: Káprály Mihály (Buzás Balázs, Medovarszki János)
HONVÉD: Tujvel – Kálnoki-Kis, Kamber, Niba – Mezgrani, Nagy G. (Hidi, 66.), Banó-Szabó, Gazdag (Aliji, 66.), Kukoc – George (Moutari, 73.), Lanzafame. Vezetőedző: Giuseppe Sannino
HALADÁS: Gyurján M. – Tóth D., Jagodics M., Németh M., Bosnjak – Szekér – Schuszter (Illés B., 81.) , Holdampf, Jancsó A. (Farkas II B., 66.), Rácz F. – Szalay (Tóth-Gábor, a szünetben). Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerző: Kukoc (1–0) az 57. percben
Kiállítva: Kálnoki Kis, Jagodics M. (mindkettő dulakodásért) a 92. percben
MESTERMÉRLEG:
Giuseppe Sannino:
– Nehéz meccsen vagyunk túl, de a továbbjutási esélyekről nem beszélek. Nem vagyok jós, nem tudom, mire lesz elég az egygólos győzelem, egyelőre a visszavágó helyett a hétvégi bajnokival akarok foglalkozni. Ami a meccset illeti, a végeredmény mellett még annak örülhetünk, hogy néhány játékosunk hosszabb kihagyás után ismét játszott, valamint sikerült kapott gól nélkül lejátszani a párharc első felvonását.
Mátyus János: – Vereség után ritkán gratulál az edző a saját csapatának, most mégis ezt teszem, mert fegyelemmel, lelkesedéssel és szenvedéllyel futballozva eltüntettük a két csapat közti különbséget. A szívemben mindig ott lesz a Honvéd, azt viszont elfogadhatatlannak tartom, hogy a lefújás után az egyik kispesti játékos hátulról megütötte a tizennyolc esztendős futballistámat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik