Vasas: Reméltem, lesz még két-három meccsem – Szanyó

SINKOVICS GÁBORSINKOVICS GÁBOR
Vágólapra másolva!
2015.10.20. 09:06
Szanyó Károlyt hétfőn felállították a Vasas kispadjáról, az angyalföldi NB I-es labdarúgócsapatot Simon Antal irányítja a jövőben. A leváltott edző a Nemzeti Sportnak azt mondta: megérti, elfogadja a döntést.

– Meglepte a döntés?
– Azt reméltem, hogy lesz még talán két-három meccsem a bizonyításra. Persze, ha egy csapat sorozatos vereségeket szenved, egy edző nem érezheti magát biztonságban.– Meglepte a döntés?
– Azt reméltem, hogy lesz még talán két-három meccsem a bizonyításra. Persze, ha egy csapat sorozatos vereségeket szenved, egy edző nem érezheti magát biztonságban.

– Hogy éli meg a menesztését?
– Megköszönöm Jámbor Jánosnak, hogy lehetőséget adott a bizonyításra. Ő tett a Vasas edzőjévé, elindított a pályán, ezért hálás vagyok neki. Nem udvariasságból mondom, de megértem, elfogadom a döntését.

– Ha Remili Mohamed berúgja a tizenegyest a DVTK ellen…
– Ilyen az edzői sors. Ezt már most, a pályám elején megtapasztalhattam. Mondtam is neki a szombati meccs után: legutóbb gólkirályként a mennybe vitt, most az elrontott büntetővel lehet, hogy a pokolra juttat. Persze, akkor még nem tudtam, hogy valóban így történik.

– Mit csinálna másként?
– Semmit. Egy edzőt a megszerzett pontok minősítik, ezt elfogadom. Az én filozófiám része az is, hogy szórakoztassuk a nézőket, s úgy gondolom, ezt sokszor megtettük. Nincs statisztikám, de nagyjából tudom, hogy a Vasas dolgozta ki és rontotta el talán a legtöbb ziccert. Abban biztos vagyok, hogy benn marad a csapat az élvonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik