Vasas: megműtötték a kapust, fél év múlva visszatérhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.21. 12:33
Sikeres térdműtéten esett át Vukasin Polekszics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas montenegrói válogatott kapusa. A 33 esztendős futballista bízik benne, hogy fél év múlva visszatérhet a pályára.

Polekszics augusztus 6-án, az Újpest elleni mérkőzés 94. percében szenvedett súlyos térdsérülést. Néhány nappal később az MR-vizsgálat kimutatta, hogy elszakadt a keresztszalagja. A Vasas kapusát azóta már meg is műtötték.az Újpest elleni mérkőzés 94. percében szenvedett súlyos térdsérülést. Néhány nappal később az MR-vizsgálat kimutatta, hogy elszakadt a keresztszalagja. A Vasas kapusát azóta már meg is műtötték.

„A körülményekhez képest jól érzem magam, a műtét sikeres volt. Miként az orvos, elégedett vagyok. Több, térdsérülést elszenvedő ismerősöm is ajánlotta az egyik térdspecialista orvost Zágrábban, aki őket is sikeresen műtötte. A legmodernebb eszközökkel dolgozik, ha minden jól megy, fél év után visszatérhetek. Most négy hétig az oldalszalagom gyógyulási folyamata jön, utána pedig a láberősítési munkák. A lábadozás és a rehabilitáció időszakát Budapesten töltöm, ahol külön edző és gyógytornász lesz a segítségemre. Közel akarok lenni a csapathoz, így talán tudom támogatni a társakat” – mondta Polekszics a vasasfc.hu-nak.

„A szurkolóknak üzenem, sajnálom, hogy fél évre kiesek, de azon leszek, hogy utána újult erővel a csapat segítségére lehessek” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik