Vasas: edzésben a 38-szoros válogatott, tavasszal segítene

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.23. 08:11
Súlyos térdsérülése után edzésbe állt a Vasas labdarúgója, Vukasin Polekszics. Tavasszal már védene a 38-szoros montenegrói válogatott kapus.

Augusztusi keresztszalag-szakadása után elkezdte az erőnléti edzéseket a nyáron szerződtetett Vukasin Polekszics, a Vasas montenegrói kapusa. A 34 éves futballista még augusztusban szenvedett súlyos térdsérülést az Újpest elleni bajnokin, a keresztszalag-szakadás és -operáció után hat-nyolc hónapos kihagyást jósoltak neki.

A 38-szoros montenegrói válogatott kapus január 13-án elutazott a csapattal a mátraházi edzőtáborba, az erőnléti feladatokat már elvégezte.

„Az elmúlt időszakban végig követtem a stáb által előírt rehabilitációs edzéstervet, ezért is tudtam elmenni Mátraházára – olvashattuk a vasasfc.hu oldalon a kapus szavait, míg arról, hogy mikor végezhet teljes értékű munkát, a következőket mondta: – Úgy tűnik, február végén térhetek vissza a teljes értékű kapusedzésekre, márciusban akár már gólvonal elé is állhatok, ha a szakmai stáb nekem szavaz bizalmat. Mindenképpen szeretnék a tavasszal a csapat segítségére lenni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik