Vasárnap jön a tavasz rangadója az M4 Sport+ csatornán!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.02.04. 10:16
Címkék
A hétvégén összecsap egymással a listavezető FTC és a 13 pontos hátránnyal második helyen álló Mol Fehérvár FC a labdarúgó NB I-ben. A mérkőzést az m4sport.hu élőben közvetíti.

 

Ha szombat, akkor OTP Bank Liga-maraton az M4 Sporton!

Szombaton mesterhármassal várja nézőit az M4 Sport és azm4sport.hu: három találkozót is élőben követhetnek a szurkolók. 14:15-től megkezdődnek a közvetítések, a napot a Góóól! összefoglaló műsor zárja.

Vasárnap jön a tavasz rangadója!

Vasárnap ismét az M4 Sport+ csatornára és az m4sport.hu-ra költözik a magyar labdarúgás. A Paksi FC–Budafoki MTE találkozóval folytatódik az NB I 20. fordulója. Majd 16:15-től jön a ZTE FC–Puskás Akadémia mérkőzés. A hétvégét a bajnokság rangadója, a 18:30-tól kezdődő FTC–MOL Fehérvár FC összecsapás zárja.

A közmédia Gurulj be lassítva is! című podcastjában Berkesi Judit és Hajdú B. István is részletesen foglalkozott az FTC és a MOL Fehérvár FC helyzetével. Ugyanis a Ferencváros hazai pályán kikapott a sereghajtó DVTK-tól a tavaszi rajton, a Fehérvár pedig kiütéses győzelmet aratott az Újpest ellen, így közelebb került a tabellán a címvédőhöz és reális esély látszott, hogy izgalmassá válik az élmezőny. Azonban következő bajnokiján Márton Gábor együttese Kisvárdán vereséget szenvedett, a zöld-fehérek pedig Budafokon gyűjtötték be a három pontot, így ismét 10 pont (sőt, a hétközi forduló óta már 13 pont – a szerk.) a két csapat közötti különbség.
A teljes adás és a tavaszi esélylatolgatás visszahallgatható azm4sport.huoldalon.

NB I – OTP Bank Liga 20. forduló, közvetítések
Február 6., szombat
14:45DVTK–Kisvárda Master GoodM4 Sport
17:00Mezőkövesd Zsóry–Budapest HonvédM4 Sport
19:30MTK Budapest–Újpest FCM4 Sport
Február 7., vasárnap
14:10Paksi FC–Budafoki MTEM4 Sport+
16:15ZTE FC–Puskás Akadémia FCM4 Sport+
18:30Ferencvárosi TC–MOL Fehérvár FCM4 Sport+
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik