Újpest: válaszlevelet írt a stadiont felújító cég

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.23. 18:10
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos oldalán tette közzé a Mester-Építő Kft. nyilatkozatát, amelyet a klubnak levélben küldött el a cég ügyvédi irodája.

A levelet, benne a nyilatkozattal megtekintheti az ujpestfc.hu-n, utóbbit tartalmi változtatás nélkül közöljük:az ujpestfc.hu-n, utóbbit tartalmi változtatás nélkül közöljük:

„A Mester-Építő Kft., mint vállalkozó, 2016. február 22. napján vállalkozási szerződést kötött a Nemzeti Sportközpontokkal, mint megrendelővel a Szusza Ferenc Stadion labdarúgó-sportlétesítmény fejlesztése keretében a létesítmény, valamint hozzákapcsolódó épületek és épületrészek felújítása, korszerűsítése, átalakítása, valamint a létesítményekkel kapcsolatos jótállási és szavatossági kötelezettségek teljesítése tárgyában. A vállalkozói szerződés három ízben került módosításra.

Az Újpest Football Club Kft. által közzétett közleményben foglalt hibalistát tartalmazó »észrevételek« vonatkozásában felhívjuk a figyelmet arra, hogy a felújítási korszerűsítési munkálatok jelenleg is tartanak, az általunk vállalt teljesítési határidő még nem telt el.

Kijelentjük továbbá, hogy a felsorolt hibák, hiányosságok túlnyomó részének kijavítása, illetve megszüntetése nem képezte a vállalkozói szerződés tartalmát, ezen problémák megoldása nem feladatunk.

A Mester-Építő Kft. kijelenti, hogy a szerződésben vállalt kötelezettségeit határidőben, az ott rögzített minőségben és mennyiségben teljesíteni fogja.

Mester-Építő Kft.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik