Újpest: túl van a műtéten a lila-fehérek csatára

Vágólapra másolva!
2016.04.02. 13:36
Mihajlo Perovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest csatára a montenegrói válogatott színeiben, a Grúzia elleni U19-es mérkőzés alkalmával egy rossz lépést követően keresztszalag-szakadást szenvedett, ezért meg kellett műteni. A beavatkozás jól sikerült, a támadó megkezdheti a rehabilitációt.

„A műtét után nagyon fáradt voltam, és erős fájdalmaim is voltak – mondta Perovics az ujpestfc.hu-nak. – Ma már kicsit jobban érzem magam, de azért még hasznát veszem a fájdalomcsillapítóknak. Örülök neki, hogy a műtét után másnap már átszállíthattak a rehabilitációs helyre. Itt minden erőmmel azon leszek, hogy mihamarabb felépüljek, és újra a pályán erősíthessem a csapatot.”Perovics az ujpestfc.hu-nak. – Ma már kicsit jobban érzem magam, de azért még hasznát veszem a fájdalomcsillapítóknak. Örülök neki, hogy a műtét után másnap már átszállíthattak a rehabilitációs helyre. Itt minden erőmmel azon leszek, hogy mihamarabb felépüljek, és újra a pályán erősíthessem a csapatot.”

Perovics pénteken utazott Antwerpenbe, ahol sérült térdét még aznap megműtötték. Az orvosok beszámolója alapján a beavatkozás jól sikerült, így szombaton már Sint-Truidenbe szállíthatták, ahol a szakemberek mihamarabb el tudják kezdeni rehabilitációját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik