Újpest: Szükségem van a lelki támogatásra – Bardi

Vágólapra másolva!
2017.03.17. 13:30
Még mindig különmunkát végez Enisz Bardi, az Újpest legveszélyesebb, nyolcgólos labdarúgója. A 21 éves légiós hiányát megérezte a lila-fehér együttes, amely ebben az időszakban három mérkőzése közül csak egyet tudott megnyerni, a Ferencváros elleni hazai derbit el is bukta.

„Sajnos még mindig nem vagyok tökéletes állapotban, de szépen halad a felépülésem, egyértelműen bizakodó vagyok – árulta el a Nemzeti Sportnak Enisz Bardi. – Még külön edzek a csapattól, futok, erősítek, egyelőre ennyit dolgozhatok. A hátammal, a derekammal volt gond, s a fájdalom lesugárzott a combhajlítóizmomra is, ezért nem számíthatott rám Nebojsa Vignjevics. Persze a vezetőedző és a csapattársak is várnak vissza, ez nagyon jólesik. Szükségem is van a lelki támogatásra, hiszen nehéz heteken vagyok túl. De már bizakodóbban látom a helyzetem, hiszen a tervek szerint a jövő héten már bekapcsolódhatok a közös munkába, és akkor akár már a következő fordulóban, vagyis a Diósgyőr ellen szerepelhetek. Sőt arra is látok esélyt, hogy az április elsejei bajnoki előtt három nappal, a Vasas elleni Magyar Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén bevethető állapotban leszek, nagyszerű lenne bejutni az elődöntőbe.”Enisz Bardi. – Még külön edzek a csapattól, futok, erősítek, egyelőre ennyit dolgozhatok. A hátammal, a derekammal volt gond, s a fájdalom lesugárzott a combhajlítóizmomra is, ezért nem számíthatott rám Nebojsa Vignjevics. Persze a vezetőedző és a csapattársak is várnak vissza, ez nagyon jólesik. Szükségem is van a lelki támogatásra, hiszen nehéz heteken vagyok túl. De már bizakodóbban látom a helyzetem, hiszen a tervek szerint a jövő héten már bekapcsolódhatok a közös munkába, és akkor akár már a következő fordulóban, vagyis a Diósgyőr ellen szerepelhetek. Sőt arra is látok esélyt, hogy az április elsejei bajnoki előtt három nappal, a Vasas elleni Magyar Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén bevethető állapotban leszek, nagyszerű lenne bejutni az elődöntőbe.”

A játékos mindent megtesz, hogy felépüljön – még Belgiumba is elutazott injekciókúrára –, és segítsen a mindössze hetedik helyen álló együttesének. Szüksége van rá a csapatának, mert mellette csak ketten szereztek feleannyi gólt, mint ő: Nemanja Andrics és Lázok János négy-négy, míg Souleymane Diarra, valamint Windecker József is csak három-három gólig jutott. Enisz Bardi a Haladás (2–0), a Ferencváros (0–1) és a Bp. Honvéd (1–1) ellen sem léphetett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik