Újpest: szerb szakemberrel bővült a lila-fehér klub stábja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.17. 16:50
Új pályaedzővel bővül az Újpest szakmai stábja: mostantól Predrag Rogan lesz Nebojsa Vignjevics segítője.

A szerb edző korábban hazájában a másodosztályú FK Macsva Sabac együttesét irányította, mostantól azonban az Újpest pályaedzői feladatait kell ellátnia – Zoran Campara helyét veszi át. Ebből az alkalomból az ujpestfc.hu készített vele interjút.

Járt már korábban Budapesten munka, vagy egyéb okból kifolyólag?
– Körülbelül hat éve voltam itt, egy utánpótláscsapattal játszottunk akkoriban erre, így nem most járok itt először.az Újpest pályaedzői feladatait kell ellátnia – Zoran Campara helyét veszi át. Ebből az alkalomból az ujpestfc.hu készített vele interjút.

Járt már korábban Budapesten munka, vagy egyéb okból kifolyólag?
– Körülbelül hat éve voltam itt, egy utánpótláscsapattal játszottunk akkoriban erre, így nem most járok itt először.

– Mielőtt csatlakozott volna a stábhoz, hallott már lila-fehér csapatunkról?
– Természetesen tudtam, hogy az együttes egyike az egyik legrégebbi, legpatinásabb futballkluboknak Magyarországon. Ismerem az Újpest FC múltját, és nagyon bízom benne, hogy hamarosan újra ott leszünk a legjobbak között.

– Ha az eddigi pályafutására gondol, mire a legbüszkébb?
– Különböző csapatokkal összesen négy kupát szereztem az elmúlt három évben, nyertem bajnokságot és kupát is, szerencsére van mire büszkének lennem.

– Milyen reményekkel érkezett Újpestre?
– Először is nagyon örülök, hogy itt lehetek egy ekkora klubnál. Szeretném, ha a csapat minél jobb lenne, és mihamarabb bajnoki babérokra törne a segítségemmel.

Az Újpesthez kapcsolódó további hír, hogy a sérültek közül Kálnoki-Kis Dávid és – a későbbi továbblépési lehetőségekre is gondoló – Kylian Hazard is egészséges, Viktor Angelovnak várhatóan négy-hat hetet kell kihagynia lágyéksérvét követően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik