Újpest: Rajczival együtt kilencen távozhatnak - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2012.12.14. 13:05
A Nemzeti Sport már korábban beszámolt róla, hogy Rajczi Péterrel együtt többekkel szerződést bontott az Újpest. A csatár elküldését ma hivatalosan is megerősítette a klub, de a hírek szerint vele együtt kilencen távozhatnak.

A Bors úgy tudja, az Újpest Rajczi Péterrel, Takács Zoltánnal, Szabó Bencével, Popovics Bertolddal, Üveges Szabolccsal és Tajthy Tamással egyoldalúan szerződést bontott, de Szokol Zsolt, Barczi Dávid és Rubus Tamás is távozhat, ha talál magának csapatot. Bors úgy tudja, az Újpest Rajczi Péterrel, Takács Zoltánnal, Szabó Bencével, Popovics Bertolddal, Üveges Szabolccsal és Tajthy Tamással egyoldalúan szerződést bontott, de Szokol Zsolt, Barczi Dávid és Rubus Tamás is távozhat, ha talál magának csapatot.

A kirúgott focisták értetlenül állnak a történtek előtt, elmondásuk szerint néhányan a postástól tudták meg, hogy nem tart rájuk igényt az Újpest, holott egy-két héttel korábban a vezetőség még elégedett volt a hozzáállásukkal. Az egyik menesztett futballista bevallotta, a klub nevetséges indokokra hivatkozva – a játéktudásuk nem éri el a kellő szintet – bontotta fel a határozott idejű szerződésüket, ezért azt fontolgatják, a munkaügyi bírósághoz fordulnak jogorvoslatért – tudósított a Bors.

Az Újpest azóta hivatalosan is bejelentette: Takács Zoltán, Szabó Bence, Tajthy Tamás és Popovics Bertold szerződését is felbontották.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL

Érkezők: Toricska Rajmond (profi szerződést kapott)

Távozik/távozhat: Barczi Dávid (?), Alessandro Iandoli (olasz-svájci, Standard Liege?), Popovics Bertold (?), Rajczi Péter (?), Rubus Tamás (?), Tajthy Tamás (?), Takács Zoltán (?), Szabó Bence (?),Szokol Zsolt (?), Üveges Szabolcs (?),

Kiszemeltek:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik