Újpest: külföldben gondolkodik a válogatott középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2015.06.09. 09:06
Balogh Balázs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 24 esztendős labdarúgója elérkezettnek látja az időt arra, hogy megméresse magát légiósként.

A középpályás évek óta megbízhatóan teljesít az NB I-ben, ennek ékes bizonyítéka, hogy már most százharminc pályára lépésnél tart az első osztályban, és a mögöttünk hagyott szezonban is jól futballozott. A Nemzeti Sport osztályzatai alapján csapata harmadik legjobb mezőnyjátékosa volt Simon Krisztián és Asmir Suljic mögött.

„Nagyon friss még az egész, egy hete lett vége az idénynek és most kezdődött csak az átigazolási időszak – nyilatkozta Balogh Balázs. – Újpesten kezdem csütörtökön a felkészülést, de ha úgy hozza a jövő, szívesen mennék. Holnapután huszonöt éves leszek, és alighanem mindenkinek az a célja, hogy külföldön futballozzon. Félreértés ne essék, jól érzem magam Újpesten, imádom a csapatot, a klubot, azt sem bánnám, ha maradnom kellene, de ha megfelelő ajánlatot kapnék külföldről, biztosan elgondolkoznék rajta.”

Az Újpestnél opció lehet az is, hogy az elnök, Roderick Duchatelet érdekeltségébe tartozó külföldi csapatok egyikében próbálkozna Balogh Balázs.

„Valóban, lehet ilyen út is előttem, de konkrétumokat nem tudok mondani. Jó szezont zártam, bemutatkoztam a válogatottban és a klubcsapatomnak is tudtam segíteni, remélem, ez az elnök figyelmét sem kerülte el. Augusztus végéig tart az átigazolási időszak, szóval még bármit hozhat a nyár.”

Elképzelhető, hogy a lilák már az utódot is megtalálták arra az esetre, ha Balogh távozik. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az Újpest szívesen látná soraiban az NB I-ből kizárt Győri ETO középpályását, Windecker Józsefet.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Darwin Andrade (kolumbiai, Standard Liege – Belgium, ?), Holdampf Gergő (Soproni VSE, ?), Nagy János (Siófok, ?), Rodrigo Rojo (uruguayi, Sint-Truiden – Belgium), Toricska Rajmond (Salgótarján, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Lang Ádám (Győri ETO, szabadon igazolható), Windecker József (Győri ETO, szabadon igazolható)
Távozók: Berat Ahmeti (albán-koszovói, ?), Dusan Vasziljevics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Nemanja Andrics (szerb, Győri ETO, ?), Hudák Dávid (szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia, ?), Loic Nego (francia, Charlton – Anglia, ?), Kim Ojo (nigériai, KRC Genk – Belgium, ?)
Távozhatnak: Balogh Balázs, Asmir Suljic (bosnyák, érdeklődnek iránta: külföld)
Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek