Újpest: Korcsmár képességei meggyőzték a Celtic vezetőit

Vágólapra másolva!
2009.12.09. 14:34
Címkék
Ahogy arról már beszámoltunk, az elmúlt héten Korcsmár Zsolt, az Újpest U20-as világbajnoki bronzérmes játékosa a Feyenoordnál, majd a Celticnél is járt tesztelésen. A skóciai próbajátékkal kapcsolatban Willie McStay, a lila-fehérek szakvezetője nyilatkozott az Újpest FC hivatalos honlapjának. Elmondta, a futballista meggyőzte a glasgow-iak vezetőit.

„Korcsmár Zsolt a holland Feyenoordnál eltöltött próbajáték után érkezett a Celtichez. A két egyesület közötti jó kapcsolatnak köszönhetően szerették volna a skót klubnál is személyesen megismerni őt. Fiatal játékosunkra védőként és védekező középpályásként is számítanának, mivel mindkét poszton megállja a helyét" – kezdte nyilatkozatát McStay.

„Az edzések mellett edzőmeccsen is pályára lépett, amelyet én is láttam, és nem is okozott csalódást. Nagyon jól játszott egészen a második félidő közepéig, amikor kisebb húzódás miatt le kellett jönnie. Tény, hogy nem szívesen engedném el, mivel nagyon fontos tagja a csapatomnak, és nehéz lenne őt pótolni. A Celtic vezetőit is meggyőzték Zsolt képességei, és az elkövetkezendő időszakban várható döntés az ügyében. Nem tudom, mi lesz a sorsa. Várom, hogy milyen döntés születik a két klub között" – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik