Újpest: az új szerzemény bizonyítaná, helye van a csapatban

Vágólapra másolva!
2012.07.24. 16:05
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC újonnan igazolt védekező középpályása, Filip Sztaniszavljevics a klub hivatalos honlapjának beszélt a múltjáról, a játékstílusáról és a szezonkezdésről.

„Belgrádban, a Partizan akadémiáján nevelkedtem öt évig, majd a Teleoptikhoz kerültem. Utóbbi csapat olyan a Partizannál, mint itt az Újpest B. Az első osztályú FK Javorhoz pedig az FK Metalactól kerültem, 2009-ben. Arra büszke vagyok eddigi pályafutásom alatt, hogy a Teleoptiknál és az utolsó évben a Javornál is csapatkapitányként számítottak rám″ – mondta Sztaniszavljevics az ujpestfc.hu-nak.

„Elsősorban a védekezést segítem, de kiveszem a részem a támadásokból is. Jellemző rám, hogy folyamatosan mozgásban vagyok a két tizenhatos között. Keményen, de sportszerű keretek között szeretek focizni. Mindig is így játszottam, ezen nem is tervezek változtatni. Persze a csapat érdekei a legfontosabbak, ez pedig nagy fegyelmet követel meg, nem szabad felesleges lapokat begyűjteni. Jelenleg csak az foglalkoztat, hogy minél hamarabb bizonyítsam a klubnak és az újpesti szurkolóknak, hogy helyem van a csapatban, valamint az, hogy minél sikeresebben kezdjük a bajnokságot. Minden más csak ezután következhet″ – tette hozzá a futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik