Úgy néz ki, hogy egy Újpest elleni győzelem nem mérvadó – Gurulj be lassítva is!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.01.31. 16:36
Címkék
Az OTP Bank Liga eseményei és Dárdai Pál kinevezése szolgáltatta a fő témát az e heti Gurulj be lassítva is podcastben, amelyben Hajdú B. István és Berkesi Judit beszélget a magyar labdarúgás aktuális témáiról. (x)

 

Két mérkőzést pótoltak január 27-én a magyar élvonalban, így a hétvégi teljes fordulót minden csapat 17 mérkőzéssel a háta mögött várhatja.

Izgalmat szolgáltatott a tavaszi rajtkor, hogy a Ferencváros hazai pályán kikapott a sereghajtó DVTK-tól, a Fehérvár pedig kiütéses győzelmet aratott az Újpest ellen, így közelebb került a tabellán a címvédőhöz és reális esély látszott, hogy izgalmassá válik az élmezőny. Azonban következő bajnokiján Márton Gábor együttese Kisvárdán vereséget szenvedett, a zöld-fehérek pedig Budafokon gyűjtötték be a három pontot, így ismét 10 pont a két csapat közötti különbség.

„Úgy néz ki, hogy egy Újpest elleni győzelem nem mérvadó. A Fehérvárról nehéz azt elképzelni az elmúlt 17 forduló alapján, hogy zsinórban 6-8-10 mérkőzést nyer majd. A Ferencvárosról pedig azt nehéz elképzelni, hogyha a Ferencvárost kétszer megveri a Fehérvár, akkor még mindig lenne 4 pont és a Fradinak még mindig el kéne hullajtani 4 pontot, miközben a Fehérvár minden mérkőzését megnyeri. Ez kevésbé valószínű" – latolgatta a bajnoki esélyeket Hajdú B. István.

Hogy melyik NB I-es klub szurkolói aggódhatnak a kiesés miatt Hajdú B. István szerint és mit gondol Dárdai Pál kinevezéséről Berkesi Judit és beszélgetőpartnere, a podcastből kiderül.

Az e heti podcast teljes adásaitthallgatható meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik