Szuperszerda az M4 Sporton!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.02.02. 14:40
Címkék
A női kézilabda és a férfi labdarúgás legnagyobb magyarországi rangadója rendezik meg egymás után, az M4 Sport és az m4sport.hu pedig élőben közvetíti. (x)

A rendkívül sikeres férfi kézilabda-világbajnokság után pár nappal a sportág két legsikeresebb hazai női csapata, a Győr és a Ferencváros csap össze egymással a KH Ligában. A tét nem kicsi, hiszen minden idők egyik, ha nem a legnehezebb szezonjában még sem Danyi Gábor, sem Elek Gábor csapata nem veszített pontot. Az egymás elleni párharcuk alapvetően befolyásolja a bajnoki aranyérem sorsát. A találkozónak külön pikantériát ad, hogy a két szakvezető márciusban egymást segítve próbálja kijuttatni a magyar női kézilabda-válogatott a tokiói olimpiára.

Amint lefújják a zöld-fehér-csatát, a közszolgálati sportcsatorna máris a Szusza Ferenc stadionba kapcsol. Az Újpest-Ferencváros rangadó mindig az, még olyan időben is, amikor a IX. kerületiek a bajnoki cím legfőbb várományosai, a lilák pedig minden erővel azon vannak, hogy valahogy bent maradjanak az élvonalban. A sorsolás szeszélye folytán Szergej Rebrov együttese ezen a héten két nagy rangadót vív. Amennyiben szerdán sikerrel veszi az elsőt, vasárnap, a Fehérvár elleni rangadón - ha matematikailag még nem is, - akár végleg eldöntheti az aranyérem sorsát.

FEBRUÁR 3., SZERDA
16.00Puskás Akadémia FC–DVTK
M4 Sport
17.30Budapest Honvéd–Paksi FCDuna World
18.00Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungária
M4 Sport
20.00Újpest FC–Ferencvárosi TC
M4 Sport
20.00
Budafoki MTE–ZTE FC
Duna World
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik