Szűcs Lajos életre szóló szerződést kapott Pápán

Vágólapra másolva!
2013.05.15. 09:03
null
Szűcs Lajosra továbbra is számít a Lombard – karrierje végéig (Fotó: Havran Zoltán)
Életre szóló szerződést kötött Szűcs Lajos Bíró Péterrel, a Lombard Pápa tulajdonosával. Eldőlt tehát, hogy a pápaiak harminckilenc esztendős, háromszoros válogatott kapusa a Lombardnál folytatja pályafutását.

„Hét éve kerültem Pápára, abban maradtam Bíró Péterrel, hogy mindegyik szezon végén tárgyalunk, s ha elégedettek vagyunk egymással, hosszabbítunk – mondta megkeresésünkre a kapus. – Most is ez történt, azzal a kitétellel, hogy jövőre már nincs szükség egyeztetésre, hiszen életre szóló szerződést kötöttem.”

Mint korábban, úgy ezúttal sem volt szükség ügyvédekre, jogászokra, sőt tanúkra sem. Szűcs Lajos a tulajdonos tenyerébe csapott, s a felek tudják, a kézfogás többet ér bármiféle írásnál. A megállapodás megnyugvással tölti el a Haladás elleni bajnokira készülő csapatot, no meg persze a szombati 6–1-es győzelem is kellő önbizalommal tölti el a játékosokat.

„Kellett a győzelem, örülök, hogy eljött Pápára a nehéz napokat élő Eger – magyarázta Szűcs Lajos. – Bebizonyíthattuk, hogy többre vagyunk képesek, mint azt a tavaszi eredményeink mutatják. Szeretném, ha a pénteki meccs után már biztos bentmaradónak mondhatnánk magunkat. Arról, hogy miként kerültünk ilyen helyzetbe, van véleményem, ám az elemzés nem a kapus feladata, nézzenek magukba azok, akik nem kellő hozzáértéssel nyúltak az egyébként jóval többre hivatott kerethez.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik