Soproni Liga: Véber György a hatodik helyet célozza meg a Pápával

Vágólapra másolva!
2010.06.03. 09:50
A Lombard Pápa TFC szakvezetője, Véber György alapvetően sikeresnek ítéli meg a labdarúgócsapat 2009–2010-es idényét, a következő szezonban pedig megcélozza együttesével a hatodik helyet.

„A nyári alapozás alatt a bentmaradás szót kitiltottam az öltözőből, mert nekünk nem az volt a célunk! Szerencsére ez végig meg is valósult, úgy gondolom, hogy voltak a bajnokságnak olyan időszakai, amikor a Lombard Pápa futballjáról, például a hatos győzelmi szériánkról szólt az NB-I, ami nagyszerű teljesítmény volt. Alapjában véve elégedett lehetek, de nem megelégedett. Sokkal több van ebben a gárdában, jön a következő év, amikor még merészebb terveket szövögethetünk. Az új bajnokságban már a hatodik hely környékén szeretnénk végezni, természetesen a szép futballról, a közönség kiszolgálásáról továbbra sem mondhatunk le!" – nyilatkozta a Lombard Pápa hivatalos oldalának.Lombard Pápa hivatalos oldalának.

„Most érzem, hogy minimális változtatásokra szükség van, nem távozókra gondolok elsősorban, ugyanis az itt lévő játékosokban bízom. Az elmúlt bajnokság tanulságai alapján szükségem van két-három rutinos labdarúgóra, aki a céljaink megvalósításában segíteni tud" – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik