Siófok: Az Üllői úton is a pontszerzés a cél! - Sowunmi Thomas

Vágólapra másolva!
2010.09.16. 16:50
Sowunmi Thomas, a Ferencváros korábbi támadója az ftc.hu-nak nyilatkozva elmondta, az újonc Siófok játékosai a Fradi ellen is megtesznek mindent a pontszerzésért.

„Nekem nem kell bemutatni a Fradi-pályát, sok szép élmény köt hozzá. A Ferencváros viszont alaposan kicserélődött a tavalyihoz képest, és én annyit tudtam leszűrni, hogy végre jó mérkőzéseket játszik a csapat, még akkor is, ha esetleg nem is nyer. Amúgy ez nem meglepő, több játékost is jól ismerek az együttesből, Balog Zolival, Rósa Dénessel még együtt voltunk a Fradiban, ők már akkor is a csapat erősségei közé tartoztak. Maróti Béláról is tudtam, hogy fel fogja venni azt a ritmust, amit várnak tőle, vele még a Vasasból ismerjük egymást, jó futballistának tartom őt is. Marek Heinztől pedig valami hasonlóra számítottam, amikor megtudtam, hogy a Fradiba igazol. De ezek még csak rövid távú tapasztalatok, a bajnokság vége még nagyon messze van" – nyilatkozta Sowunmi Thomas.

„Mi egy fiatal, hajtós, frissen felkerült csapat vagyunk, és sok mindent meg kell még szoknunk, ami más az élvonalban, illetve más volt az NB II-ben. Célunk a kiesés elkerülése, ehhez pedig minden lehetőséget meg kell ragadnunk a pontszerzésre, akár az Albert-stadionban is" – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik