„Rudolfot nem érdekelte a DVSC sorsa”

Vágólapra másolva!
2010.02.02. 09:02
null
Rudolf Gergely (balra) a nyárig a Lokiban játszik – ha a FIFA nem tiltja el (Fotó: Török Attila)
Látszólag szent a béke a DVSC és Rudolf Gergely között, a felek egyetértenek abban, hogy mindegyikük számára kedvező megoldás született a támadó eligazolásának ügyében. A csatár menedzsere, Filipovics Vladan azonban nem így látja a helyzetet...

Amit a Nemzeti Sport már szombaton hírül adott, a DVSC és Rudolf Gergely hétfőn megerősítette: a támadó a nyártól a Genoában folytatja, addig pedig a Lokiban futballozik.

A felek nyilatkozataikban úgy vélekednek a klubváltásról, hogy a legjobb megoldás született – azonban a harmadik szereplő, az átejtett menedzser nem így látja.

„Hogy Rudolf Gergely a DVSC érdekét tartotta szem előtt, nevetséges – fogalmazott Filipovics Vladan a Nemzeti Sportnak. – Tudom, és Debrecenben is sokan tudják, hogy egyáltalán nem érdekelte a klub sorsa. Több mint egy esztendeje igyekszem segíteni a pályafutását, kizárólagos szerződést kötöttünk, ezután ő egy külföldi irodával, a tudtom és az engedélyem nélkül egyezett meg a Genoával."

„Nyolc éve dolgozom ebben a szakmában, ilyesmi még nem fordult elő velem. Amikor Rudolf Gergellyel beszéltem, közölte velem, hogy ne idegeskedjek, kifizet... De ez az ügy már nem csupán a pénzről szól nálam! Ezért megteszem a szükséges jogi lépéseket a futballista, az őt Genovába közvetítő cég és az ottani klub ellen is, mivel olaszországi partneremmel bizonyítékokkal tudjuk alátámasztani, hogy először mi ajánlottuk a Genoa figyelmébe. Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a FIFA nemcsak kártérítésre kötelezi majd a támadót, hanem el is tiltja" – tette hozzá a játékosügynök.

SZIMA GÁBORNAK, A DVSC-TEVA ELNÖKÉNEK NYILATKOZATÁT, ILLETVE AZT, HOGY MEKKORA KOMPENZÁCIÓS DÍJAT KAP A LOKI A GENOÁTÓL, A KEDDI NS-BEN OLVASHATJA!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik