Puskás Akadémia: újra a társakkal edz a csapatkapitány

Vágólapra másolva!
2015.05.06. 13:22
Polonkai Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia csapatkapitánya sérülése után visszatért, szerdán újra a társakkal edzett.

A középpályás hétfőn és kedden még külön gyakorolt a társaktól, ám szerda délelőtt már beszállt a közös munkába. Polonkai pénteken, az MTK ellen még biztos nem játszhat, de bízik benne, hogy a Kecskemét elleni hazai meccsen már Benczés Miklós vezetőedző rendelkezésére állhat.

„Örülök neki, hogy újra a pályán készülhetek. Hétfőn és kedden még csak konditeremben erősítettem, és futottam egy keveset. Ma szálltam be először az edzésbe – mondta Polonkai a puskasakademia.hu-nak. – A két hét pihenő és a három antibiotikumos kezelés azért nem tűnt el nyomtalanul. Nyilván szükségem van pár napra, amíg visszarázódom.”

„A lényeg az, hogy végre olyan állapotban vagyok, hogy ismét normálisan tudok edzeni a társakkal. Úgy érzem, ha mostantól folyamatosan edzhetek, akkor jövő héten a mester rendelkezésére tudok állni. A pályafutásom során elég sok hasonló problémám volt és mindig sikerült felállni belőle. Biztos vagyok benne, hogy most is így lesz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik