Pápa: Heffler Norbert ígéri, támadó szellemben játszanak Kecskeméten

2011.04.04. 09:21
A Lombard Pápa labdarúgócsapatába szombaton – a Pakssal szemben 2–1-re elveszített találkozón – csereként tért vissza sérülését követően Heffler Norbert, aki reméli, hogy a 22. fordulóban Kecskeméten már jó erőben lesz. A középpályás ígéri, támadó szellemben fognak futballozni a KTE-Ereco otthonában.

„Jó érzés volt újra játszani, ugyan csak csereként álltam be, de nem is bírtam volna többet” – kezdte a lombardfcpapa.hu-nak adott nyilatkozatát Heffler Norbert.

„Arra jó volt ez a félóra, hogy játékba lendüljek, remélem, a héten már rendesen tudok edzeni, és jó erőben leszek a hétvégére. Minden mérkőzés fontos számunkra, a következő, Kecskemét elleni azért lesz az, mert amelyik csapat győz, talán elléphet a középmezőnytől. Idegenben is támadni fogunk, és miután a KTE hasonló stílusú csapat, mint mi vagyunk, ezért jó mérkőzés alakulhat ki. Ellenfelünk is biztosan a három pont megszerzésére törekszik, de remélem, nekünk sikerül majd győzni” – mondta a pápai középpályás a szombaton esedékes kecskeméti bajnokival kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek