Paksi FC: Lisztes meglepetést szerezne a Fradi ellen az Üllői úton

Vágólapra másolva!
2010.07.06. 18:12
Lisztes Krisztián, a Paksi FC rutinos középpályása klubja hivatalos honlapjának adott interjút, amelyben többek között a bajnokság első, Ferencváros elleni mérkőzéséről, illetve a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságról is beszélt.

Nem kapott könnyű ellenfelet az NB I 1. fordulójára a Paksi FC: Kis Károly együttese az Üllői úton lép pályára a Ferencváros ellen. A korábbi Fradi-kedvenc Lisztes Krisztián azonban úgy véli, egy esetleges győzelemmel hatalmas lökést adna a csapatnak.

„Ez mindig, minden játékosnak pluszmotivációt jelent. Biztosan telt ház lesz majd az Albert-stadionban, és remélem, hogy sikerül majd meglepetést szereznünk. Ahogy az »öregek« mondani szokták: egy első siker akár karácsonyig is elvihet minket. Egy ottani győzelem biztosan nagy lökést adhatna a csapatnak, de korai még erről beszélni. Nekünk most oda kell eljutnunk, hogy majd győzelmi eséllyel tudjunk a hónap végén pályára lépni" – olvasható Lisztes nyilatkozata a Paks hivatalos honlapján.

A korábbi magyar válogatott játékos azt is elmondta, a dél-afrikai világbajnokságon a németeknek szurkol, egyrészt személyes okokból, másrészt pedig úgy véli, a Nationalelf játssza a legszebb futballt a tornán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik