Paks: négy-hat hétig nem léphet pályára a válogatott játékos

Vágólapra másolva!
2019.02.28. 21:40
Szabó János, a Paks válogatott labdarúgója előreláthatóan 4-6 hétig nem léphet pályára, miután szombaton a DVSC elleni bajnokin bordarepedést szenvedett, és kisebb légmell is kialakult a szervezetében.

„Most megfelelő kezeléseket kapok, aztán jövő héten kell visszamennem röntgenre – idézte a Paks honlapja Szabó Jánost. Egyelőre még mozgásnál, nagy lélegzetvételnél, tüsszentésnél vannak fájdalmaim, de egyértelműen azon vagyok, hogy amint tudok és lehet, visszatérjek, és segíteni tudjam a csapat munkáját.” „Most megfelelő kezeléseket kapok, aztán jövő héten kell visszamennem röntgenre – idézte a Paks honlapja Szabó Jánost. Egyelőre még mozgásnál, nagy lélegzetvételnél, tüsszentésnél vannak fájdalmaim, de egyértelműen azon vagyok, hogy amint tudok és lehet, visszatérjek, és segíteni tudjam a csapat munkáját.”

A szombati mérkőzés másik paksi sérültje, Fejes András orrtörést szenvedett, ám bízik benne, hogy maszkban szombaton pályára léphet Mezőkövesden.

A nyár óta sérült Simon Ádám és a január 23-án megműtött Haraszti Zsolt legkorábban nyáron végezhet teljes értékű edzésmunkát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik