Paks: megsérült a válogatott védő, négy-hat hetet hagy ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.06. 09:12
Megműtötték Szabó Jánost, a Paksi FC hatszoros válogatott védőjét, akit az NB I-es labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában lejátszott, Puskás Akadémia elleni mérkőzésen kellett kényszerűségből lecserélni.

„Sajnos a jobb térdemben porcproblémáim adódtak – mesélte Szabó a paksiak hivatalos honlapjának. – Múlt hét pénteken már meg is műtöttek, most pedig a varratokat vették ki. Jelenleg pihennem kell, de a következő héten már elkezdhetem a rehabilitációt. Az biztos, hogy több meccset kell kihagynom. Nem tudom, mikor térhetek vissza, hiszen ez függ majd a gyógyulásomtól is. Hivatalosan négy-hat hét a felépülés.”„Sajnos a jobb térdemben porcproblémáim adódtak – mesélte Szabó a paksiak hivatalos honlapjának. – Múlt hét pénteken már meg is műtöttek, most pedig a varratokat vették ki. Jelenleg pihennem kell, de a következő héten már elkezdhetem a rehabilitációt. Az biztos, hogy több meccset kell kihagynom. Nem tudom, mikor térhetek vissza, hiszen ez függ majd a gyógyulásomtól is. Hivatalosan négy-hat hét a felépülés.”

A Paks a Puskás Akadémia ellen szerezte meg szezonbeli első győzelmét, hazai pályán 3–2-re nyert. A legutóbbi fordulóban pedig, immár a hatszoros válogatott balhátvéd nélkül, 0–0-t játszott a Diósgyőr otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik