Paks: megműtötték a térdszalagszakadást szenvedő játékost

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.24. 18:31
Megműtötték a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks a törökországi edzőtábor során térdszalagszakadást szenvedő középpályását, Haraszti Zsoltot, adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A játékos az orosz Arszenal Tula elleni mérkőzés legelején szenvedett sérülést, majd az MR-vizsgálat kimutatta, hogy súlyos a helyzet, elszakadt a térdszalagja.

Haraszti a napokban haza is utazott Magyarországra, ahol szerdán át is esett a műtéten. A beavatkozás jól sikerült, viszont a rehabilitáció hosszú időt vesz majd igénybe, így a tavaszi szezonban biztosan nem léphet pályára.

Nem annyira jó a hangulatom, aminek biztosan még a műtét okozta fájdalom az oka, valamint a tudat, hogy hosszabb időt kell kihagynom. A beavatkozás során ugye a keresztszalagom hozták rendbe, és visszavarrtak egy leszakadt porcdarabot is. Hat-nyolc hónapot kell kihagynom, ami nem lesz egyszerű, de sajnos voltam már ebben a helyzetben, így tudom, mit kell tennem a jövőben, hogy sikeresen kijöjjek a sérülésből” – nyilatkozta a 27 éves középpályás, aki ősszel alapembere, és egyik legjobbja volt a paksi csapatnak.

A PAKSI FC TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:
január 4.: orvosi vizsgálat; január 7.: első edzés
Edzőtábor: január 13–23: Belek (Törökország)
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK (helyszín: Törökország)
Január 15.: Paksi FC–FC Vaduz (liechtensteini) 0–1
Január 17.: Paksi FC–FC Botosani (román) 1–2 (Bartha L.)
Január 19.: Paksi FC–Arszenal Tula (orosz) 0–0
Január 22.: Paksi FC–Zira FK (azeri) 0–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik