Paks: Hazatértem – egy év után újra zöld-fehérben a labdarúgó

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.01.07. 18:52
null
Bertus Lajos és Haraszti Zsolt, a paksiak ügyvezetője (Fotó: paksifc.hu)
A Paks szerződtette két korábbi játékosát, Bertus Lajost és Szakály Dénest – derült ki az NB I 10. helyén telelő tolnaiak hivatalos honlapjának kedd délutáni híréből.

 

A 29 éves Bertus Lajos 2014 júliusától tavaly januárig volt a paksiak játékosa, akkor Borsodba igazolt, és 15 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Mezőkövesdben – ezek közül csak három esett az elmúlt őszre.

„Úgy érzem, kimondhatom, hazatértem – idézi a klubhonlap a három és fél évre aláíró Bertust. – Szeretettel jöttem, hiszen a szívem mindig is a Paksé volt. Itt nemcsak én, az egész családom otthonra talált, valamint nagyon jólesett, hogy mindenki szeretettel fogadott. Ami a pályát illeti, az őszi eredményeknél véleményem szerint is sokkal több van a csapatban. Természetesen tavasszal már én is azon leszek, hogy ez ki is jöjjön.”

Az ősszel az NB II-es Siófokban futballozó Szakály Dénes – aki 234 élvonalbeli mérkőzése közül 74-et a Paksban játszott (2015–2018) – másfél évre írt alá.

„Akárcsak Bertus Lajos, én is úgy érzem, hazaérkeztem, és nagyon vártam már ezt a pillanatot. Bízom benne, hogy nem fogok csalódást okozni. Amikor legutóbb itt voltam, az Európa-ligában való indulásért harcoltunk, most is így tervezem, de előbb tavasszal meg kell erősödnünk” – idézi a klubhonlap a 31 éves középpályást.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Bertus Lajos (Mezőkövesd), Szakály Dénes (Siófok)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Molnár Gábor (Mezőkövesd)
Távozók:

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Fejes András (Bp. Honvéd), Remili Mohamed, Simon Ádám

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik